Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2014. Március 27. 09:33, csütörtök | Helyi

Diákok ingyen mehetnek a foci meccsre

Diákok ingyen mehetnek a foci meccsre

Ezentúl minden héten szerdán sajtótájékoztatót tart, a tájékoztató célja, hogy minél jobban betekintést nyerhessenek a városlakók a csapat minden napjaiból.

Elhangzott az is, hogy kiemelt fontosságú a Dunaújváros PASE céljai között, hogy a labdarúgó mérkőzések az egész család számára nyújtsanak kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget, így ismét azt lehessen látni, hogy minden családnak, nagyszülőtől unokákig tartóan, szokott, állandó helye van a stadionban.

Ennek érdekében a Dunaújváros PASE elindított egy akciót a városi és a város környéki általános és középiskolák részére, amely arról szól, hogy labdarúgó csapatunk vezetősége meghívja az intézmények tanulóit, tanuló csoportjait a hazai labdarúgó mérkőzésekre. Ez a lehetőség, ez a meghívás az eddigi két hazai találkozóra szólt, de ezt most kiterjesztjük a tavaszi szezon összes hazai meccsére. Ez azt jelenti, hogy ha a minimum 10 fős tanulócsoportok, miután a PASE technikai vezetőjénél, Petrás Gábornál a mérkőzést megelőzően jelezték belépési szándékukat, ingyen tekinthetik meg a labdarúgó mérkőzéseinket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 16:30, vasárnap | Helyi

Tömegkarambol az M7-en

Kiderült, mi okozta az M7-en a halálos tömegkarambolt Egy ember meghalt, több tucat autó megsérült a rossz látási viszonyok miatt.

2024. Február 25. 14:22, vasárnap | Helyi

Fontos két pontot szerzett a Vasas Dunaújvárosban

A Vasas 29-27-re győzött a Dunaújváros vendégeként a női kézilabda NB I pénteki játéknapján.

2024. Február 17. 15:53, szombat | Helyi

Dunaújvárosban nyert a Csíkszereda

Az SC Csíkszereda esélyeshez méltón győzött 8-1-re Dunaújvárosban a jégkorong Erste Liga csütörtöki mérkőzésén.

2024. Február 10. 11:25, szombat | Helyi

90 év szép idő

Tamaskovits Sándorné, Vilma néni február első napján ünnepelte 90. születésnapját – ez alkalomból Barta Endre alpolgármester és Szántó Péter önkormányzati képviselő látogatta meg őt a Barátság úti idős otthonban.