Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2014. Március 27. 09:33, csütörtök | Helyi

Diákok ingyen mehetnek a foci meccsre

Diákok ingyen mehetnek a foci meccsre

Ezentúl minden héten szerdán sajtótájékoztatót tart, a tájékoztató célja, hogy minél jobban betekintést nyerhessenek a városlakók a csapat minden napjaiból.

Elhangzott az is, hogy kiemelt fontosságú a Dunaújváros PASE céljai között, hogy a labdarúgó mérkőzések az egész család számára nyújtsanak kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget, így ismét azt lehessen látni, hogy minden családnak, nagyszülőtől unokákig tartóan, szokott, állandó helye van a stadionban.

Ennek érdekében a Dunaújváros PASE elindított egy akciót a városi és a város környéki általános és középiskolák részére, amely arról szól, hogy labdarúgó csapatunk vezetősége meghívja az intézmények tanulóit, tanuló csoportjait a hazai labdarúgó mérkőzésekre. Ez a lehetőség, ez a meghívás az eddigi két hazai találkozóra szólt, de ezt most kiterjesztjük a tavaszi szezon összes hazai meccsére. Ez azt jelenti, hogy ha a minimum 10 fős tanulócsoportok, miután a PASE technikai vezetőjénél, Petrás Gábornál a mérkőzést megelőzően jelezték belépési szándékukat, ingyen tekinthetik meg a labdarúgó mérkőzéseinket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:21, kedd | Helyi

Pénzügy-deviza-bankközi-forint

Devizapiac - Gyengült kedden a forint

2024. Július 16. 10:16, kedd | Helyi

Jégkorong Erste Liga - A dán élvonalból erősít a Dunaújváros

A dán élvonalból érkező Mikkel Jensennel erősíti meg keretét a jégkorong Erste Ligában érdekelt Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

2024. Július 12. 08:40, péntek | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.

2024. Június 25. 13:35, kedd | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.