Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 06. 02:52, péntek | Helyi

Dunaújváros is a SPORT HŐSÖKÉRT

Dunaújváros is a  SPORT HŐSÖKÉRT

Dunaújváros is szeretne csatlakozni a rió olimpiára készülő magyar élsportolók támogatásához, ezért csatlakozni szeretne a Rió Klubhoz- jelentette Cserna Gábor, polgármester.

A Rio Klubot azzal a céllal hozták létre, hogy azokat a feltörekvő, vagy saját sportágukban már bizonyított sportolóinkat támogassák, akik minket fognak képviselni a következő, 2016-os riói olimpián. Ők hozzák nekünk a dicsőségeket, ők azok, akikre minden magyar büszke!

A Rió Klub Magyarországon egyedülálló üzleti és szakmai összefogás mellett 32 db Audi A3 limuzint ad át 32, Rióra készülő sportolónak, hogy ezzel is segítsék őket a felkészülésben, az olimpiához vezető úton és egy kicsit tovább is.

A Rio Klub a magyar sporthősökért dolgozik, ugyanis: Értük dobban a szívünk!

Ezekkel a szavakkal mutatta be a Rió Klubot Cserna Gábor, polgármester, jelezve, hogy városunk képviselőtestülete -pártállástól függetlenül - támogatta a sportot, a dunaújvárosi sportolók sikerét.

Most a rendkívüli közgyűlés elé a Rió Klub tagságát terjeszti elő városunk képviselőtestületének.

A klub tagsága a várostól 10-10 millió forint támogatást vár el, mellette városi vállalkozásoktól még ugyanekkora összeget. Cserébe jelentős városmarketing szolgáltatást kapunk a 32 olimpikonunk révén. Mi is jelölhetünk 2 támogatásra méltó olimpikont. Takács Krisztiánt és Gurisatti Gyulát javasolná a polgármester, akik a Rió Klub támogatásában részesülhetne.

A sporthőseink kiválasztását a klubban egy, a Magyar Olimpiai Bizottság delegáltjaiból álló négy tagú kuratórium felügyelte végzi.

A klub tagsággal városunk azt szeretnénk elérni, ha közvetlenül, az egyes sporthőseinket tudjuk abban segíteni, hogy feszültségmentesebben, koncentráltabban végezhessék felkészülésüket. Ehhez járulunk hozzá az autókkal, annak casco és KGFB biztosításával, gumijaiknak cseréjével, karbantartásával és még azon eszközök biztosításával, amelyet a többi szponzortól kapnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.