Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2023. Október 17. 06:00, kedd | Életmód
Forrás: MTI

Dupla Charlie-koncert sztárvendégekkel a BKK-ban

Dupla Charlie-koncert sztárvendégekkel a BKK-ban

Sztárvendégekkel ad dupla születésnapi koncertet Charlie november 2-án és 3-án a Budapest Kongresszusi Központban.

A hamarosan 76 éves népszerű énekes előbb egy vacsoraesttel egybekötött exkluzív estre várja rajongóit a BKK-ba, ahol másnap hagyományos keretek között, nagyobb közönség előtt ad koncertet legnépszerűbb dalaiból - közölték a szervezők az MTI-vel.

November 2-án a fehér asztalos eseményen a welcome drink jég dupla whisky-vel lesz, a vacsorához a Cséki Kálmán duó melegíti elő a hangulatot, majd a 25 éves Budapest Jazz Orchestra kíséretében színpadra lép Charlie és két vendége: László Attila és Tóth Vera. Sok évvel ezelőtt a Budapest Jazz Orchestra elsőként Charlie dalait hangszerelte át big bandre és adta elő azokat az énekessel. A közönség most újra élvezheti az ismerős dallamokat nagyzenekari feldolgozásban.

Mint írták, Charlie számára azért is fontos ez az este, mert sok év után újra lehetősége lesz elegáns környezetben angolul énekelni, nagyzenekari kísérettel smooth jazz-t játszani.

A másnapi, november 3-i best of koncerten az énekest a Charlie Band kíséri, a sztárvendég Kovács Kati lesz. A két előadó együtt még soha nem állt színpadon, csak filmben.

A rock, a dzsessz, a blues, a soul és a funky zenében egyaránt otthonosan mozgó, jellegzetesen rekedtes hangú Horváth Charlie a hatvanas évek végétől több formációban (Decca, Olympia, Generál) zenélt. Legsikeresebb zenekarához, a Tátrai Bandhez 1989-ben csatlakozott, tíz lemez készült együtt olyan slágerekkel, mint a New York, New York, a Küszöbön túl, az Utazás az ismeretlenbe, a Hajnali szél vagy a Titkos szerelem.

Szólókarrierjét 1994-től indította, és egyre-másra gyártotta a sikerdalokat: Jég dupla whiskyvel, Könnyű álmot hozzon az éj, Mindenki valakié, Nézz az ég felé. Legutóbbi lemeze a 2020-ban megjelent Mindenen túl.

Címkék: charlie, koncert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 12:02, szombat | Életmód

ESET: virtuális emberrablással próbálnak pénzt szerzeni a kiberbűnözők

A mesterséges intelligencia (AI) hangklónozási technológiájával ma már virtuális emberrablást is el tudnak követni az internetes csalók:

2024. Március 02. 11:58, szombat | Életmód

Üdüléssel támogatja a sérült gyermeket nevelő egyszülős családokat az Egyszülős Központ

Üdüléssel támogatja a sérült gyermeket nevelő egyszülős családokat az Egyszülős Központ, mivel ezeknek a szülőknek legfőképpen a feltöltődés, a kikapcsolódás lehetősége hiányzik az életükből

2024. Március 01. 15:27, péntek | Életmód

Nébih: 21 csokoládéízű fehérjepor közül 20 termék nem felelt meg a jelölési előírásoknak

Nem felelt meg maradéktalanul a jelölési előírásoknak 21 csokoládéízű fehérjepor közül 20 termék, probléma akadt még többek között a fehérje-, aminosav- és édesítőszer-tartalommal, valamint a weboldalakon szereplő jelölésekkel i

2024. Március 01. 08:26, péntek | Életmód

Vasárnaptól tartós élelmiszert gyűjtenek a katolikus templomokban

Vasárnap kezdődik és jövő vasárnapig tart a Katolikus Karitász nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtése a katolikus templomokban.