Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2023. Október 17. 06:00, kedd | Életmód
Forrás: MTI

Dupla Charlie-koncert sztárvendégekkel a BKK-ban

Dupla Charlie-koncert sztárvendégekkel a BKK-ban

Sztárvendégekkel ad dupla születésnapi koncertet Charlie november 2-án és 3-án a Budapest Kongresszusi Központban.

A hamarosan 76 éves népszerű énekes előbb egy vacsoraesttel egybekötött exkluzív estre várja rajongóit a BKK-ba, ahol másnap hagyományos keretek között, nagyobb közönség előtt ad koncertet legnépszerűbb dalaiból - közölték a szervezők az MTI-vel.

November 2-án a fehér asztalos eseményen a welcome drink jég dupla whisky-vel lesz, a vacsorához a Cséki Kálmán duó melegíti elő a hangulatot, majd a 25 éves Budapest Jazz Orchestra kíséretében színpadra lép Charlie és két vendége: László Attila és Tóth Vera. Sok évvel ezelőtt a Budapest Jazz Orchestra elsőként Charlie dalait hangszerelte át big bandre és adta elő azokat az énekessel. A közönség most újra élvezheti az ismerős dallamokat nagyzenekari feldolgozásban.

Mint írták, Charlie számára azért is fontos ez az este, mert sok év után újra lehetősége lesz elegáns környezetben angolul énekelni, nagyzenekari kísérettel smooth jazz-t játszani.

A másnapi, november 3-i best of koncerten az énekest a Charlie Band kíséri, a sztárvendég Kovács Kati lesz. A két előadó együtt még soha nem állt színpadon, csak filmben.

A rock, a dzsessz, a blues, a soul és a funky zenében egyaránt otthonosan mozgó, jellegzetesen rekedtes hangú Horváth Charlie a hatvanas évek végétől több formációban (Decca, Olympia, Generál) zenélt. Legsikeresebb zenekarához, a Tátrai Bandhez 1989-ben csatlakozott, tíz lemez készült együtt olyan slágerekkel, mint a New York, New York, a Küszöbön túl, az Utazás az ismeretlenbe, a Hajnali szél vagy a Titkos szerelem.

Szólókarrierjét 1994-től indította, és egyre-másra gyártotta a sikerdalokat: Jég dupla whiskyvel, Könnyű álmot hozzon az éj, Mindenki valakié, Nézz az ég felé. Legutóbbi lemeze a 2020-ban megjelent Mindenen túl.

Címkék: charlie, koncert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:53, csütörtök | Életmód

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra

Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára

2024. Július 18. 07:46, csütörtök | Életmód

Már mintegy 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata

Már csaknem 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

2024. Július 17. 07:56, szerda | Életmód

Különleges fényművészeti installációk láthatók az INOTA Focus: RADIANCE fesztiválon

Neves magyar és nemzetközi alkotók fényművészeti installációival várják az érdeklődőket augusztus 30. és szeptember 1. között a Várpalota melletti inotai hőerőmű területén.

2024. Július 16. 08:07, kedd | Életmód

Kétezer foglyot kaszabolhattak le a mohácsi csatát követően a tömegsírok vizsgálata szerint

A mohácsi csata IV. tömegsírjánál idén nyáron megkezdett feltárás is igazolja, hogy mintegy kétezer letérdeltetett foglyot kaszaboltak le szablyával az ütközetet követően