Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2011. December 13. 08:17, kedd | Bulvár
Forrás: hajdupress.hu

Durva csapást mérnek az RTL Klub sztárjaira!

Durva csapást mérnek az RTL Klub sztárjaira!

Új őrület tarol a Facebookon. Néhány lelkes felhasználó azzal üti el az idejét, hogy olyan motázsokat készítenek, melyekkel soha nem látott csapást mérnek a magyar sztárokra.

Wolf Kati, Fluor Tomi, Alekosz, Sebestyén Balázs és Keresztes Ildikó – ők a Facebook fotóhuligánjainak kedvencei. A Facebookon terjedő, népszerű oldal pihent agyú adminisztrátorai könnyűszerrel keresztezik a magyar sztárokat, így megnézetjük például, milyen lenne az X-Faktor női mentora Nagy Feró bajszával -írja a Hir24.

Az Arcmix montázsai természetesen némi kritikát is tartalmaznak, hiszen a párosítások finom gúnnyal készülnek. A srácos haja miatt többször pellengérre állított Ördög Nórát gyakorlatilag csak fiúkkal mossák össze, így egyszer Sebestyén Balázs testében, máskor pedig a humorista Kiss Ádám arcával pózol. A legjobban sikerült montázs mégis talán Fluor Katié, de Dzsudzsák Balázs sem ússza meg, hogy Justin Bieber hajával tündököljön. 

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).