Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Június 02. 08:07, csütörtök | Bulvár
Forrás: Közlemény

Egy hét múlva startol az Open Road Fest!

Egy hét múlva startol az Open Road Fest!

Már csak hetet kell aludni, és végre kitárja kapuit Magyarország legnagyobb zenei és motoros fesztiválja, aminek még a hírességek sem tudnak ellenállni, június 8-án ezért ők is Alsóörs felé veszik az irányt!

A már tradícióvá vált motoros felvonulás idén sem marad el, sőt izgalmas vezetett túrák során járhatják be a legszebb hazai tájakat a kalandorok. Az első közös gurulás a Zirc melletti Tündérfarmra vezet, amit egy ebéd és agyaggalamb lövészet zár, de a csütörtöki borospince látogatással egybekötött Majthényi túra és a pénteki motorozás is meglepetéseket tartogat.

A fesztivál különleges hangulatának a hírességek sem tudtak ellenállni. Kozsót és Kertész Ricsit is beszippantotta a szabadság és Harley világa, akik a fesztivál első napján együtt motoroznak velünk egy-egy 2016-os Harley-Davidsonon. A V2-es motorok hívó szavának Kiss Viki, a leggyorsabb magyar motorversenyzőnő sem tudott ellenállni, aki ugyan a mindennapokban és a pályán egy ZX10-es Kawasakit nyúz, de a fesztiválon egy Night Rod Special nyergében csatlakozik a motoros túrához a fesztivál első napján.

Ha érzed a rock zene dübörgését a mellkasodban, hallod a motorok zúgását, látod az önfeledten mosolygó arcokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztél a 17. Harley-Davidson Open Road Fest-re.

Addig is, még nem késő jegyet váltani. Két kattintás és máris az e-mail fiókban landol a belépő a szabadság és zene birodalmába, sőt egyetlen mozdulattal megduplázható az élmény: légy VIP és élvezd a fesztivált prémium változatban. Regisztrálj és vegyél részt a nyereményjátékban, ahol megnyerheted a 4 fő VIP belépőt, egy teljesen felszerelt mobil home-ot és egy élménymotorozást az általod választott legújabb H-D modellel.

Légy részese te is a felejthetetlen élménynek, tombolj hajnalig a legjobb hazai és nemzetközi előadók koncertjein és Feel the Freedom június 8. és 12. között Alsóörsön, a Pelso Campingben!

Címkék: fesztivál, open road

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára