Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Szeptember 26. 08:50, hétfő | Helyi sport
Forrás: dfve.eu

Egy hét pihenő után olasz edzőtábor

Egy hét pihenő után olasz edzőtábor

Európa-bajnokságon kaptak lehetőséget a dunaújvárosi vízilabdázók közül néhányan. Tapasztalataikról számoltak be.

Vasárnap jött haza a junior válogatott Hollandiából az Európa-bajnokságról. Együttesünkből többen szerepet kaptak a csapatban, Hlengiwe Mchunuval beszélgettünk (a magyar csapatban még Huszti Dóra és Vályi Vanda szerepelt).

- Sajnos a torna előtt nem sok időnk volt arra, hogy felmérjük, nemzetközi szinten mit is tudunk. Így utólag nézve, nem csalódás a hatodik helyünk, de azért több volt ebben a csapatban. Folyamatosan fejlődtünk, folyamatosan jobbak lettünk és a legjobb négybe befértünk volna. Ez sajnos nem jött össze, de lesz ez még jobb is.

Az az Európa-bajnokság jó volt arra, hogy kiderüljenek a hibáink, és felmérjük, hogy hol tart nemzetközi szinten ez a csapat. Az a hollandok elleni küzdelem megmutatta, hogy van helyünk a legjobbak között, de még fejlődnünk kell. Erre pedig bőven lesz is lehetőségünk, és biztos vagyok benne, hogy ha hiányos is egy kicsit ez a korosztály, odaérhetünk a nemzetközi elitbe.

Vasárnap értünk haza Hollandiából, egy hét pihenőt kaptunk a klubtól, így most a szabadságot élvezem ki, amennyire lehet. Vasárnap délután pedig indulunk Olaszországba edzőtáborozni. Az ilyen túrák mindig jót tesznek a csapatszellemnek, így biztos vagyok benne, idén is egy felejthetetlen pár napot töltünk majd együtt. Október elsején kezdődik a bajnokság, így nagy szükségünk van arra, hogy kicsit ismét össze legyünk zárva és hogy csak egymásra tudjunk koncentrálni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.