Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Október 19. 09:01, szombat | Helyi

Egy nap alatt hármat fogtak...

Egy nap alatt hármat fogtak...

Körözöttek rossz napja volt a tegnapi Fejér megyében...

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2013. október 18-án 18 óra körüli időben Dunaújvárosban, a Szent György utcában igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy az Orosházai Rendőrkapitányság magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. M Jenő 31 éves nagyvenyimi lakost ezért az egyenruhások elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei 2013. október 18-án 8 óra 30 perckor Fülén a Széchenyi utcában intézkedtek egy férfivel szemben. Az igazoltatás során megállapították, hogy T. Zoltán 46 éves polgárdi lakost a Tapolcai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözi. Az egyenruhások ezért a férfit elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság járőrei 2013. október 18-án reggel 9 órakor Sárkeresztúron a Szent István utcában igazoltattak egy nőt, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök ezért K. Antalné 64 éves helyi lakost elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.