Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Február 12. 00:02, szerda | Helyi sport
Forrás: dab.docler, fotó: Mudra Lász

Egygólos vereség a Volántól

Egygólos vereség a Volántól

Jelentős hátrányból jött vissza a játékba, a végén a döntetlenért küzdött, ám 3-2 arányú vereséget szenvedett csapatunk a Volán elleni Szuperkupa-sorozat első meccsén a jégcsarnokban.

Úgy kezdtünk, ahogy azt mindenki remélte, nekiugrottunk az Ördögöknek, s már az első percben az első támadásból gólt is szereztünk - amit aztán a játékvezető érvénytelenített... Ezután nem sokkal Peterdi találta szembe magát Hetényivel, duplázhatott is, de kettőből sem sikerült a magyar válogatott kapusa mögé juttatni a korongot.

Aztán sajnos jött a feketeleves, hiszen a hatodik percben McGregor szinte a semmiből szerezte meg a vezetést a vendégeknek, utána pedig a tizenötödik és tizenhatodik percben már hárommal vezetett a kék-fehér alakulat - Mihály és Németh révén. Ezután még egy óriási esély adódott a Dab.Docler előtt, de azt sem sikerült értékesíteni.


Egy remek harmaddal visszajött a meccsbe a házigazda Dab.Docler! Egy kihagyott emberhátrány után Jabornik szöktette kiválóan Kiss Ákost, aki nagyszerűen tálalt az óriási sebességgel érkező Szappanos elé - a 91-es pedig kapásból lőtt bombagólt! Öt perccel később Hruby indította Contois-t, akit három piros mezes is követett. A 27-es végül Pavukot választotta, aki megismételte Szappanos gólját, csak most a másik oldalról érkezett a védhetetlen löket Hetényi kapujára!
Sajnos, bár a végén még a kapus helyett is mezőnyjátékos lépett jégre, s több lehetőség is adódott a Bikák előtt, gólt szerezni már nem sikerült, így maradt a minimális különbség. Szomorkodni azonban nem szabad, hiszen a javítási lehetőség már holnap érkezik: 20 órától a fehérvári jégcsarnokban lépnek pályára Ladányiék!

Stephan Lundh: - Büszke vagyok a srácokra, úgy érzem nagyot küzdöttek, de természetesen csalódott vagyok, mint minden vereség után! Kár az első harmadért, ahol nálunk több óriási ziccer is kimaradt, ők pedig a semmiből szerezték meg a vezetést. A második harmadban sikerült felpörögnünk, a végén pedig mindent megpróbáltunk, de az egyenlítés már sajnos nem jött össze. Azt hiszem nem vett minket félvállról a Fehérvár, és mi is felnőttünk a feladathoz! Holnapig nincs túl sok idő, de igyekszünk csiszolgatni a hibás részeken, s még jobb formát mutatni idegenben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.