Városlista
2022. május 16, hétfő - Botond, Mózes

Hírek

2017. Április 25. 07:27, kedd | Belföld
Forrás: mti

Egyre izgalmasabbak és drágábbak a nyári táborok

Egyre izgalmasabbak és drágábbak a nyári táborok

Egyre izgalmasabb és drágább táborok várják idén nyáron a gyerekeket, a legnépszerűbbek a kaland- és sporttáborok - írta keddi számában a Magyar Hírlap a Táborfigyelő portál összeállítása alapján.

A cikk szerint minőségben és mennyiségben is előrelépés figyelhető meg az idei táborkínálatban: a szülők idén több mint 650 lehetőség közül választhatnak.

Az árak emelkedtek, az ottalvós táborok ára átlagosan 40-45 ezer forint hetente, a napközis táborokért 25-30 ezer forintot kérnek. A portál gyűjtése szerint a legolcsóbb lehetőség 12 ezer forintba, a legdrágább tábor 219 ezerbe kerül.

A drágulással együtt egyébként megjelentek az előfoglalási kedvezmények is, ezek egyes esetekben az áremelkedést lefedik.

Míg a kínálatban tavaly extrém újdonságnak számítottak a katonai és lövésztáborok, idén már a nyelvi táborokat is megelőzik és a harmadik legkeresettebbnek számítanak.

A szülők többsége egyébként ottalvós lehetőséget keres, a kiemelt területek közé Veszprém, Borsod-Abaúj-Zemplén, Zala és Heves megye tartozik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 16. 16:01, hétfő | Belföld

Szijjártó: Magyarországnak a legfontosabb, hogy az ország és a magyar emberek biztonságban legyenek

Magyarországnak az a legfontosabb érdeke, hogy az ország és a magyar emberek biztonságban legyenek - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminiszterei ülésének szünetében hétfőn.

2022. Május 16. 14:45, hétfő | Belföld

Megválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort

Újra miniszterelnökké választotta Orbán Viktort az Országgyűlés hétfőn.

2022. Május 16. 13:05, hétfő | Belföld

A héten 109 településen irtják a szúnyogokat

A héten a tervek szerint 13 megye 109 településen irtják a szúnyogokat - tájékoztatta a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2022. Május 16. 12:05, hétfő | Belföld

Brutálisan bánt a diákokkal egy tanítónő, ütötte is őket

Durva fegyelmezési módszerei miatt emelt vádat egy Veszprém megyei tanítónő ellen a Veszprémi Járási Ügyészség, miután a pedagógus több ízben bántalmazta a rá bízott gyermekeket.