Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Október 04. 14:39, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Elismerésben részesültek

Elismerésben részesültek

Példamutató és hivatáshoz méltó tevékenységükért, illetve eredményes helytállásukért négyen részesültek főkapitányi dicséretben.

Két körzeti megbízottat megerősítő erőként rendeltek át Kiskunhalasra a Menekültügyi Őrzött Befogadó Központba. 2016. szeptember 23-án szolgálaton kívül, szállásukon tartózkodtak, amikor segélyhívásra lettek figyelmesek a szomszédos ingatlan területéről. A helyszínre siettek, ahol azt tapasztalták, hogy egy nagytermetű, kaukázusi juhászkutya megtámadott egy férfit, aki, mint később kiderült, a kutya etetésével volt megbízva a tulajdonosok távollétében. A körzeti megbízottak azonnal a bajba jutott férfi segítségére siettek, de a kutya őket is megtámadta és mindkét rendőrt többször kézen harapta. A megvadult ebet végül a kiérkező helyi járőrök segítségével sikerült megfékezni.

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány példamutató, életmentő, rendőri hivatásához méltó tevékenységéért dicséretben és jutalomban részesítette Krasznai Sándor címzetes rendőr törzszászlóst, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, Adonyi Rendőrőrs körzeti megbízottját,valamint Keserű Gergő címzetes rendőr zászlóst, a Móri Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi Alosztály körzeti megbízottját.

A VI. Országos Balesethelyszínelő Versenyt 2016. szeptember 13-15. között a Somogy megyei Hajmáson rendezték meg. Összesített csapatversenyben elért I. helyezéséért és az egyéni verseny elméleti kategóriájában elért I. helyezéséért a megyei rendőrfőkapitány dicséretben és jutalomban részesítette Makk Flórián címzetes rendőr zászlóst, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság, Helyszínelő és Balesetvizsgáló Alosztály helyszínelő és balesetvizsgálóját. Az összesített csapatversenyben elért I. helyezéséért dicséretben és jutalomban részesítette Szabadkai Szabolcs rendőr főtörzsőrmestert, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság, Helyszínelő és Balesetvizsgáló Alosztály helyszínelő és balesetvizsgálóját.

Címkék: elismerés, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.