Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2021. Február 15. 06:42, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Elmarad a Dunaújváros erdélyi túrája

Elmarad a Dunaújváros erdélyi túrája

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata igazolt koronavírus-fertőzöttek, valamint tüneteket produkáló játékosok miatt nem tud a szükséges 13+1 fővel kiállni, így nem utazik el a héten az erdélyi túrájára.

Az Erste Liga hétfői közleménye jelzi, hogy az SC Csíkszereda elleni két találkozót, valamint a Corona Brasov Wolves és a Gyergyói HK elleni egy-egy mérkőzést az alapszakasz keretében nem játsszák le. A mérkőzések eredményének megállapításáról, illetve az esetleges további szankciók alkalmazásáról a későbbiekben születik döntés.

A klub ugyancsak közleményben jelezte, hogy az utazás előtti koronavírusteszt hétvégén hat játékosnál hozott pozitív eredményt, volt köztük több olyan is, aki már egyszer átesett a fertőzésen. Hétfőn reggelre újabb két hokisnál jelentkeztek a tünetek. Így a magyar szövetséggel egyeztetve született meg a döntés arról, hogy nem utazik el az együttes a túrára, mivel az igazolt fertőzöttek, valamint a még nem igazolt, de tüneteket produkáló játékosok miatt jelenleg nem tud a szükséges 13+1 fővel kiállni a soron következő összecsapásaira.

A Dunaújváros az Erste Liga utolsó, tizedik helyén áll, 19 pontot szerzett eddig 32 meccsen, és már csak ez a négy összecsapása volt hátra a bajnokságból.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 20. 06:59, hétfő | Helyi

HALÁLOS KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESET TÖRTÉNT DUNAÚJVÁROSBAN

Egy személygépkocsi oszlopnak csapódott, majd kettészakadt.

2021. Augusztus 05. 09:10, csütörtök | Helyi

BÓDULT ÁLLAPOTBAN VEZETETT

A dunaújvárosi rendőrök befejezték a bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt egy 31 éves nővel szemben indult eljárás vizsgálatát.

2021. Augusztus 02. 15:18, hétfő | Helyi

OKF: folytatódik a szúnyoggyérítés a Duna mentén

Folytatódik a szúnyoggyérítés a Duna mentén - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel.

2021. Október 17. 18:09, vasárnap | Belföld

Egy rakás csempészcigivel bukott le

Több mint 18 millió forint értékű csempészett cigarettát szállított, a szabolcsi rendőrök elfogták.