Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Február 15. 06:42, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Elmarad a Dunaújváros erdélyi túrája

Elmarad a Dunaújváros erdélyi túrája

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata igazolt koronavírus-fertőzöttek, valamint tüneteket produkáló játékosok miatt nem tud a szükséges 13+1 fővel kiállni, így nem utazik el a héten az erdélyi túrájára.

Az Erste Liga hétfői közleménye jelzi, hogy az SC Csíkszereda elleni két találkozót, valamint a Corona Brasov Wolves és a Gyergyói HK elleni egy-egy mérkőzést az alapszakasz keretében nem játsszák le. A mérkőzések eredményének megállapításáról, illetve az esetleges további szankciók alkalmazásáról a későbbiekben születik döntés.

A klub ugyancsak közleményben jelezte, hogy az utazás előtti koronavírusteszt hétvégén hat játékosnál hozott pozitív eredményt, volt köztük több olyan is, aki már egyszer átesett a fertőzésen. Hétfőn reggelre újabb két hokisnál jelentkeztek a tünetek. Így a magyar szövetséggel egyeztetve született meg a döntés arról, hogy nem utazik el az együttes a túrára, mivel az igazolt fertőzöttek, valamint a még nem igazolt, de tüneteket produkáló játékosok miatt jelenleg nem tud a szükséges 13+1 fővel kiállni a soron következő összecsapásaira.

A Dunaújváros az Erste Liga utolsó, tizedik helyén áll, 19 pontot szerzett eddig 32 meccsen, és már csak ez a négy összecsapása volt hátra a bajnokságból.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 01. 09:09, csütörtök | Helyi

LAKÁSUKON ÁRULTÁK A KÁBÍTÓSZERT

Egy dunaújvárosi férfit és élettársát fogták el a rendőrök, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert adtak el több embernek.

2021. Március 02. 00:00, kedd | Helyi

TETTEN ÉRT SZABÁLYSÉRTŐ

A rendőrök elejét vették a tragédiáknak a 7-es számú főúton, Székesfehérvárnál.

2021. Március 01. 12:19, hétfő | Helyi

EMLÉKEZETES SZÜLETÉSNAP

Zétény a harmadik születésnapján rendőrautóval érkezett a ,,munkahelyére”.

2021. Február 23. 00:00, kedd | Helyi

SZABÁLYTALAN RAKOMÁNYRÖGZÍTÉS MIATT SZŰRTÉK KI A FORGALOMBÓL

A rendőrök megakadályozták a tehergépkocsi továbbhaladását.