Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Július 11. 12:32, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Eszméletlen lányokat találtak a Balaton Sound egyik fellépőjének öltözőjében

Eszméletlen lányokat találtak a Balaton Sound egyik fellépőjének öltözőjében

Eszméletlen állapotban találtak két lányt szombaton a Zamárdiban rendezett Balaton Sound egyik fellépője, a kanadai DVBBS öltözőkonténerében sajtóértesülések szerint.

A rendőrség négy külföldi férfit állított elő, nemi erőszak gyanúja nem merült fel.

Több sajtóorgánum arról számolt be, hogy az elektronikus zenét játszó testvérpár öltözőjének padlóján fekvő lányokhoz a takarítók hívtak mentőt, de azt nem tudni, a lányok mitől lettek rosszul, és nem tisztázott, van-e ehhez köze a zenészeknek.

A szervezők azt nyilatkozták egy napilapnak, hogy a zenekar tagjai a koncert alatt néhány lányt felhívtak a színpadra, az előadás után pedig az öltözőjükbe.

A Sziget Iroda munkatársa a lappal azt közölte, a formáció szigetes koncertjét a történtek miatt lemondták.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján tudatta, hogy "minden körülményt vizsgálnak a Zamárdiban megrendezett fesztiválon történt eset kapcsán".

Kitértek arra, hogy a rendőrök vasárnap négy, a fesztiválon részt vevő külföldi férfit állítottak elő a helyi kapitányságra, és "kábítószergyanús anyagot" találtak náluk.

Hármuknál a kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, őket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy embert tanúként hallgattak ki a nyomozók - tették hozzá. Megjegyezték: a férfiak szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, a rendelkezésre álló adatok alapján szexuális erőszak gyanúja nem merült fel - olvasható a rendőrségi közleményben.

Címkék: balaton sound

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.