Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Április 01. 11:16, kedd | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Ezüstöt érő Rallyverseny a hazai pályán

Ezüstöt érő Rallyverseny a hazai pályán

Kedves Csaba!

A múlt hét végén indultál testvéreddel Juhász Zsolttal a 20. Vredestein Miskolc Rallye-n. Egy sikeres ORB futamon vagytok túl.

2014 első ORB futamán vagytok túl. Hányadik helyen végeztetek?

- Kategória második és P csoport harmadikok lettünk

Egy szenzációsra sikeredett prológot produkáltatok pénteken. Mesélnél erről az élményről?

- Ahogy ígértem, padlóm nyomtam a gázt! Úgy gondoltam, hogy már a prológon begyújtjuk a rakétákat, ráadásul a hazai versenyünkön mindig rengeteg ismerős van kint a salak pályán, ezért kötelező volt kihozni magunkból a maximumot.

.-A Szombati nap, híres régi gyorsokon mentetek. Melyik tetszett és miért nektek?

A Bükkszentlászló feküdt a legjobban, imádom ezt a gyorsaságit, igazi rally pálya.

A Mályinka is nagyon technikás szakasz, de sajnos a pálya minősége szörnyű az utolsó 7-8 kilométeren.

A Mitropa Rally Cup sorozatban hozzászoktatok az éjszakai gyorsokhoz, most miképp éltétek meg ezeket?

- Én nagyon élvezem az éjszakai szakaszokat, nincs az autón hiper-szuper lámpasor, de így is mindig letalálunk. A legnagyobb nehézséget a por okozta a mályinkai szakaszon, de ez benne van a Rallye-ban.

Vasárnap három különböző gyors várt rátok. Ti hogy tudtatok megküzdeni a Kánó -Ragály szakasszal?

- Egy kicsit mérges volt emiatt, mert a Kánó nyomvonal vezetése kitűnő, régebben nagyon jókat lehetett rajta autózni. Most viszont a jókedvű száguldás helyett a gödröket, a kátyúkat és a nyomvájúkat kellett kerülni, kicsit kezdett hasonlítani egy Párizs - Dakar prológhoz.

A Sajómercse - Sáta szakaszon Absz 21-ik időt mentetek. Ez szép teljesítmény volt. Hogy is sikerült?

- Lehetett volna jobb is. Az a pálya nagyon fekszik a Hondának! Sajnos a verseny végére kezdett elfáradni a technika. Egy hét a két verseny között és a szerelők mindent megtettek, de használt alkatrészekből nem lehet csodát tenni. Vasárnap már mindegyik szakaszon gond volt a váltóval, nem mindig vette a sebességet, és a kuplung is kezdett elfáradni. Ennek fényében valóban jó időben mentünk Sajómercsén, de egy tökéletesen működő autóval sokkal jobban sikerült volna a szakasz.

Így is köszönettel tartozom a szerelőknek, hogy összerakták a versenyre az autót és a szervizparkban is mindent tökéletesen megoldottak.

Köszönjük Partnereink segítségét!

Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz.Demeter Transz. Ziad-Med Bt.Technor 93 Kft. Phobex Kft.Mfactory.Spoonsports.Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft.Tarmer Kft. Car - Tools Kft.Mahiti Kft.Észak - Trend - Papír.DDZ MED Kft.Global Star.Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft.Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft.TGK Trans Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, www.infovaros.hu,

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.