Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Május 27. 06:56, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok

Fegyveres emberrablás történt Szabolcsban - VIDEÓ

Fegyveres emberrablás történt Szabolcsban - VIDEÓ

Fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése és magánlaksértés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 35 éves, nyírábrányi V. M. ellen a rendőrség.

A rendőrségre egy nyírmihálydi asszony tett bejelentést május 17-én hajnalban, mely szerint egy arcát maszkkal eltakaró férfi, akinek vélhetően fegyvere is volt, rájuk tört a házukban, és erőszakkal magával vitte a 24 éves lányát. A nő hiába ellenkezett, a férfi kirángatta az ágyából és a házból, ezután egy autóba tuszkolta és elhajtott.

A nyomozók rövid időn belül megállapították, hogy a nőt korábbi élettársa vihette magával. A szabolcsi rendőrök – mivel felmerült, hogy az elkövetőnek fegyvere van – az elfogáshoz a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét kérték, akik a feltételezett elkövetőt hétfőn Turán elfogták.

A férfit a rendőrök előállították, és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. A rendőrök az elfogás helyszínén az akarata ellenére elhurcolt nőt is megtalálták, őt sértetlenül hazavitték. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére