Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 18. 08:57, szombat | Sport
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós-

Fél siker Ózdon…

Fél siker Ózdon…

Ózd Rali-Kondella Péter - Bagdány István Honda Civic Type R. Élménybeszámoló Peti szavaival!

Nem úgy fejeződött be a verseny, ahogy szerettem volna, de nem vagyok csalódott.
A versenyautót a lehető legjobban felkészítettük az ózdi futamra, és úgy érzem, végre sikerült eltalálni a jó futómű beállításokat. A pályabejáráson változtattunk az itiner íráson, és próbáltunk a helyezkedésre több hangsúlyt fektetni. Néha sikerült is eltalálni, hogyan lehet még gyorsabban menni ezeken a pályákon.
Szombaton a városi salakpályán megrendezett prológon a kötelező köröket megtettük, de nem lopta be a szívembe magát, mert nem szeretem az ilyen jellegű kötelezettségeket. Ez nem a Hondának való…
Az időjárás kicsit megtréfált a verseny napján. Az első körre olyan gumikat tettünk fel, amelyek a nedves, vizes útviszonyoknak felelnek meg, de mire elrajtoltunk, már száraz volt a pálya. Emiatt pár másodperces hátránnyal fordultunk a második körre. A szerviz parkban feltettük az új slick gumikat, mert száraz pályára készültünk, de az elrajtolásunk előtt 1-2 perccel elkezdett szakadni az eső. Ettől függetlenül 6 másodpercet faragtunk a hátrányunkból, de nem sikerült megfordítanunk a sorrendet. Sajnos a 3. kört törölték, ami nem a Mi malmunkra hajtotta a vizet, ezért az N3 kategória és az N csoport 2. helyén fejeztük be a versenyt.
A következő versenyünk a 2013.06.15-16-án megrendezésre kerülő Salgó rally lesz.
Az autó beállításain nem változtatunk, viszont lesz egy teszt napunk, amikor új navigátorommal, Szilassy „NIGI” Arnolddal - aki a hátra lévő 4 versenyen fog navigálni -, még jobban fel tudunk készülni a Salgó rallyra.
Ott már szeretnénk kategória győzelemmel haza térni.

Köszönet a Támogatóimnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.