Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Augusztus 22. 06:31, péntek | Helyi

Felkészülten, Kecskemét ellen

Felkészülten, Kecskemét ellen

A találkozó előtti gondolatok.

2014.08.23-án, szombaton 18:30-kor a Dunaújváros kecskeméti vendégjátékára kerül sor. A találkozó előtti gondolatait osztotta meg velünk Dobos Barna sportigazgató, Szekeres Adrián és Urbin Péter játékosok.

Dobos Barna sportigazgató:

- Mivel csapatunkhoz sok új játékos érkezett, ezért nekem most az a legfontosabb feladatom, hogy megtaláljam a legütőképesebb kezdőcsapatot. Bízom benne, hogy ez a lehető leghamarabb meg fog történni. Ezzel kapcsolatban már voltak bíztató jelek a Pápa elleni találkozón, de szeretném, ha ilyen tekintetben is fejlődnénk. Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen újoncként szinte minden mérkőzésünket idegenben kell lejátszanunk. Most már azonban van esélyünk arra, hogy belátható időn belül hazai pályán is játszhassunk, de addig is fontos, hogy pontot, pontokat szerezzünk, legyen egy-egy bravúr győzelmünk. Nehéz sorozat előtt állunk, hiszen három idegenbeli találkozó következik. Most szombaton a Kecskemét, szerdán az FTC, majd a hétvégén a Győr ellen lépünk pályára. Ebben a pillanatban a Kecskemét elleni összecsapással foglakozunk. A saját játékunkat próbáljuk majd játszani, de hogy abból mit sikerül megvalósítani, az csak a pályán derül ki. Bízom abban, hogy a védekezésünk egyre stabilabb lesz, de ehhez az összeszokottságra van szükség. Szeretnénk, ha pontot, pontokat tudnánk arról a találkozóról hazahozni.

Szekeres Adrián:

- Nagyon fontos, hogy elkerüljük az olyan hibát, mint amilyenből az egyenlítő találatot szerezték a pápaiak. Azon leszünk, hogy ilyen többet ne forduljon elő. Nem szabad, hogy megtévesszen az bennünket, hogy a Kecskemét még nem szerzett pontot. Azzal kell foglalkoznunk, hogy azt valósítsuk meg a pályán, amit a vezetőedző kér tőlünk mind védekezésben, mind támadásban. Biztosan lesznek a találkozónak olyan periódusai, amikor nem mi fogunk támadni és védekeznünk kell, azt kell száz százalékosan megoldanunk. Nem szabad hibáznunk, illetve támadásban meg kell találni a védelmük elleni ellenszert, és hatékonynak kell lennünk. Ha csak magunkkal foglalkozunk, akkor győztesen fogjuk elhagyni a pályát.

Urbin Péter:

- Nekünk most majdnem mindegy, hogy ki ellen lépünk pályára, hiszen minden csapatnak meg van a maga motivációja. Van, aki a bajnoki címért, van, aki a kiesés ellen küzd. Az biztos, hogy nehéz három mérkőzésünk lesz, de a taktikát betartva és ezt a fejlődést mutatva jó meccseket fogunk játszani, és remélem, pontokat is szerzünk majd.

Címkék: DPASE, foci, kecskemét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.