Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. December 29. 09:36, vasárnap | Helyi sport

Focival is búcsúztatták az óévet

Focival is búcsúztatták az óévet

Nagy érdeklődés és remek hangulat jellemezte a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében megrendezett I. Szilveszteri kupát a Dunaújváros Sportcsarnokban.

A tornán 16 csapat közel 200 játékosa vett részt, melyen szebbnél szebb gólok születtek és izgalmas összecsapásoknak lehettünk tanúi. A kupa igazi célja pedig az volt, hogy minél többet játszanak a csapatok, ezért azoknak a csapatoknak, akik nem jutottak tovább, a Corso Étterem jóvoltából Corso kupát szervezett a Labdarúgó Szövetség.

A Corso kupát végül nagy csatában Balaskó Iván vezérletével a Mé - Szi Frucht Kft. nyerte meg. Közben a nagyteremben is folytak a küzdelmek, ahol jobbnál jobb mérkőzéseket láthattunk. A legjobb négy csapat a döntőbe jutásért igazán remek meccseket játszott, melynek a eredményeképpen a River Plate és a Dunabiztos Micro csapata jutott be a döntőbe.

A harmadik helyért Tóth Levente csapata mérte össze tudását a rutinos Surprise csapata ellen, aminek a végeredménye 4 - 1 lett a Vakok és Világtalanok javára. A döntő mérkőzés előtt került sor a népszerű 7-es rúgó verseny döntőjére, melyet .... és Vincze Zoltán játszott le egymás között. Végül nagy küzdelemben az egykori 7-es rúgó verseny győztese Vincze Zoltán bizonyult jobbnak ellenfelénél és lett gazdagabb egy JOMA teremcipővel, amit a Zeus Sport Áruház ajánlott fel.

Ezt követően került megrendezésre az I. Szilveszteri kupa döntője, ami igazi csemegéje volt az estének, hiszen végig izgalmas összecsapást láthattunk. A döntőben egy védhetetlen találattal lett győztes csapat a River Plate csapata. Összességében a döntő mérkőzés találata koronázta meg a torna színvonalát, hiszen Miskovicz Roger bombagólja zárta az estét.

Miskovicz Roger a döntő legjobb játékosa:
Először is gratulálok a csapatunknak a tornagyőzelemért. Nagyszerű érzés számomra, hogy örömömben osztozhatok legjobb barátommal Juhász Miklóssal, aki a torna gólkirálya lett én pedig a döntő legjobbja. Bízom benne, hogy a csapatommal még több ilyen eredményt fogunk elérni.

Mészáros Imre a Mé - Szi Frucht Kft. csapat csapatvezetője és támogatója:
Nagyon jó ötletnek tartottuk, hogy a két ünnep között is szervezett labdarúgó tornát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, hiszen kimozdulva otthonról közösségépítő jellege is volt a tornának. Egy baráti csapattal indultunk neki a tornának, de sajnos nem sikerült bejutnunk a legjobb nyolc csapat közé. Azonban a szervezők jóvoltából a kisteremben a Corso kupán tovább tudtunk játszani, amit sikerült is megnyernünk. Köszönöm a szervezőknek ezt a mai napot és gratulálok csapatomnak a Corso kupa győzelméért, amit közösen ünnepeltünk meg.

I. SZILVESZTERI KUPA "ÉVZÁRÓ FOCI A CSARNOKBAN"
VÉGEREDMÉNYE
1. HELYEZETT RIVER PLATE
2. HELYEZETT DUNABIZTOS MICRO
3. HELYEZETT VAKOK ÉS VILÁGTALANOK


CORSO KUPA
1. HELY MÉ - SZI FRUCHT KFT.
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
A TORNA JÁTÉKOSA BALOGH PÉTER (DUNABIZTOS MICRO)
A TORNA KAPUSA KÁLMÁN JÓZSEG (RIVER PLATE)
GÓLKIRÁLYA JUHÁSZ MIKLÓS (RIVER PLATE)
DÖNTŐ LEGJOBBJA MISKOVICZ ROGER (RIVER PLATE)
7- ES RÚGÓ VERSENY VINCZE ZOLTÁN (HANGOVER)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.