Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 26. 21:34, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infodunaújváros

Fölényes győzelem az FTC ellen

Fölényes győzelem az FTC ellen

A miskolci botlás után magabiztos, intenzív játékkal vonultak pályára az Acélbikák! A Ferencváros csapata igyekezett felvenni a tempót, de sokszor kellett Budainak a hálóba nyúlni, 9:2-re nyert a DAB!

Dab.Docler – FTC 9:2
(5-0, 3-0, 1-2)

Már a második percben megszereztük a vezetést (Galanisz), amelyre a gyorspasszos játék, és rengeteg lövés (több mint 50 a mérkőzésen!) volt jellemző egyébként is. A zöld-fehérek hamar időt kértek, de ez sem tudta megtörni a hazaiak lendületét, így az első harmad végére 5 pont előnnyel térhettek pihenőre Stephan Lundh neveltjei. A folytatásban is megmaradt a tempó, amelyet leginkább a hazai csapat diktált, még emberhátrányból is sikerült eredményesnek lenni, a második játékrész végén már 9:0. Azért a harmadik harmad is tartogatott meglepetést, méghozzá a Fradi támadásai, melyeknél olykor-olykor elbóbiskoltunk, s így született a két szépítő találat. Lett volna még sansz tovább növelni a hazai gólok számát, de sok volt a pontatlanság.
A fiúk hozták a meccset, így nagyobb kedvvel készülhetnek a holnapi UTE elleni kihívásra.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.