Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 23. 10:20, csütörtök | Sport
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós-

Folyamatosan fejlődünk! XI.Suzuki - Kaiser Ózd Rali

Folyamatosan fejlődünk! XI.Suzuki - Kaiser Ózd Rali

Buránszki József - Rudassy Krisztián VW Gold TDi-Buránszki József élménybeszámolóját olvashatják az Ózd Raliról!

- Soha nem voltunk még itt!
Már pénteken este leutaztunk a navigátorral, hogy reggel korán tudjunk kezdeni a pályán. Egerben nekünk sok újdonságot jelentett a szabályok, technikai és adminisztratív átvétel.
Jól megterveztük előre, hogy hova, mikor jutunk el. Több kevesebb sikerrel be is tudtuk járni a gyorsaságikat, és egy sokkal jobb itinert tudtunk készíteni. Fontos volt, hogy most igyekezzünk kisebb kanyar erőséget felírni, és a tempósabb sima jobb sima bal kanyarokat tempóval megcsinálni. Nekünk ez a pálya nagyon tetszett, és őszintén bevallom sokkal jobb eredményt tűztünk ki célul az Egri eredmények alapján.

- Autót még az utolsó héten minden tekintetben élesre állítottuk. A program jó volt, és megkapta a rövid váltóját is. Minden előjel technikailag is jónak ígérkezett.

- A problémák az első gyorson kezdődtek, ahol korai érkezés miatt kaptunk idő büntetést. Az hogy jogosan a szabály könyvet olvasva elismerem, de miért csak mi ha mindenki hibázott előttük és a hátunk mögött is. Gondolom a sportbírót a jó szándék vezérelte, hogy ezt is megtanuljuk.
Jelentem sikerült, már a táblától ameddig nincsen időnk elvonszolni sem lehet ezentúl!

- A rajt rendben volt a Kirádi gyorson. Lehettünk volna bátrabbak, de most ennyi tellett. De elkövettünk egy hibát, a navigátorral nem tisztáztam mennyi kört kell a gyorson megtenni. És egyel kevesebbet akartam, és rossz irányba fordultam. Mire vissza fordultunk, sok mp. maradt benne! Elrontottam az egész futamot, sajnos ez most az én hibám. Sokat kell még tanulni, a navigátor bemondta a jobb kanyart pedig.

- A második gyors Sáta volt, ahol szintén lehettünk volna bátrabbak, meg nem kellett volna a kézi fékeket erőltetni feleslegesen.

- Harmadik gyors a Kirádi volt megint. Most már fejben megvolt, hogy kétszer jobbra kell elmenni. :) De ez most nem volt elég sajnos, mert a hűtővíz felmelegedése miatt le kellett lassítani, és megint nem mentünk jó időt!

- Negyedik és egyben utolsó gyorsasági szakaszon bátrabbak voltunk javítottunk is 5 másodpercet a saját időnkhöz képest!

- Ötödik és a hatodik szakasz etap lett, ezért nem tudtunk tovább javulni...

- Hát nem erre számítottunk...mert jó volt egy kis hibától eltekintve az autó.
Az egri verseny közelebb tudtunk menni a saját kategóriánkkal. Azt gondolom sokat kell javulni, és elsősorban fejben és bátorságban.
De nekünk ez év a tanulásról szól, mindent meg is teszünk a tanulásért és a fejlődésért!

Örök hála azoknak a cégeknek akik segítik a felkészülést és a versenyzésünket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.