Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Augusztus 05. 10:56, péntek | Helyi sport
Forrás: orientpress.hu

Fotókkal kampányolnak - a Dunaferr SE tornaszakosztályát is segítik!

Fotókkal kampányolnak - a Dunaferr SE tornaszakosztályát is segítik!

A Procter&Gamble július 28-án indította útjára legújabb jótékonysági kampányát, melynek célja, hogy a magyar tornász utánpótlás sportolási lehetőségeinek bővítését és fejlesztését támogassa.

Ebből az alkalomból a P&G egy fotósorozatot hívott életre Kovács Szilvia, fotográfus segítségével. A fotósorozat a gyerekek mindennapos felkészülő edzéseinek egy-egy részletét örökíti meg, bemutatva a sportág szépségét és a teljesítmény mögött rejlő áldozatos munkát.

A kampány augusztus 24-ig tart és a támogatás lényege, hogy az adományozni kívánó vásárlók P&G termékeket vegyenek, a vásárlásból befolyt összegből pedig a Magyar Torna Szövetség közreműködésével országosan 5 tornász utánpótlás csapat, az FTC YBL tervező, az MTK, a Győri AC, a Dunaferr SE és Békéscsaba TC biztonságos sportolási lehetőségeinek fejlesztéséhez járulhatunk hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.