Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2014. Június 17. 09:23, kedd | Bulvár
Forrás: Fény Pont Média

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

A hétvégén egy gálamérkőzésre került sor Siklóson, ahol a Hotel Castello Termal Spa csapata az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csapatával csapott össze.

Az eredmény 2-2 re állt a játékidő végén így büntető rúgásokra került sor, a hetesekben a Fradi bizonyult jobbnak így megnyerte a gálamérkőzés t. A Fradiban többek között pályára lépett: Keller József, Szűcs Mihály és a még mindig aktív Lisztes Krisztián.

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

A Fradi BL csapata egy nagyon összetartó brigád nem volt ez máshogy a hétvégén sem a meccs előtti estén közös borkóstoláson vett részt a csapat. A társaság többek közt a szaunát is kipróbálta erről a Grashoppersnek gólt vágó Lisztes Krisztián mesélt:

„Egyedül mentem be a szaunába mert tudniillik rólam, hogy nem nagyon bírom. Mikor már vagy 5 perce bent ültem és kiindulni igyekeztem, akkor láttam, hogy az emberek nagyon mocorognak, mert itt most valami különleges jön, ők már tudták, amit én nem, hogy itt most szauna szeánsz fog következni még hozzá Fradi. Belépett egy csinos szauna mester hölgy és elindította a Fradi himnuszt a szám vége felé észrevette, hogy én is ott ülök és erre felhívta a szaunában tartózkodó többi ember figyelmét is. Nagy-nagy boldogsággal töltött el hogy egykori Fradi játékosként részt vehettem ezen a szeánszon és én, aki nem bírtam a szaunát végül 15 perc múlva jöttem ki. Nagyon jól érezte magát a csapat ezen a hétvégé és én merem mindenkinek ajánlani a siklósi szauna szeánszokat, mert senki sem tudhatja, hogy mi fog történni vele”.

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).