Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 05. 08:50, hétfő | Helyi

Ági ajánlani fogja… a Fészek Étterem új egészséges és finom menüsorát

Ági ajánlani fogja… a Fészek Étterem új egészséges és finom menüsorát

Derzsényi Jószefné Áginak kedvezett a sorsolás a Fészek Tanétterem és a Dunaújváros Info közös játékában, amelyben bemutattuk saját ebéd kínálatát, s arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyibe kerül a legolcsóbb főzelék (A megfejtés

Az étteremben „ünnepélyes” keretek között vehette át 10 alkalmas ebédjegyét a nyertes. A házi gondozással foglalkozó családanyának nem ismeretlen az étterem, a lányának az esküvőjét itt tartották, bár ez nem mostanában volt, hiszen már nagy az unokája is, de szívesen emlékezik vissza az eseményre, mert nagyon jól sikerült a rendezvény.

Érdeklődéssel hallgatta az étterem új akcióját,amely olyanoknak nyújt választékot, akik cukorbetegek vagy magas koleszterin szintjük esetleg szívbetegségben szenvednek:
- Megnéztem a menüsorukat, s ajánlani fogom az ismerőseimnek, gondozottaimnak. Ez az egyedüli hely, ahol olyan ételeket kínálnak, amelyek segítenek az egészségünk megőrzésében, és mégis roppant ínycsiklandozónak tűnnek.

Meglepődtem, azon hogy többek között nyulat is találtam az étlaptervezetben. Mindemellett édességeket is, úgy elkészítve, hogy cukorbetegek is élvezhetik az édes ételek által nyújtotta örömöket. Azt is jónak tartom, hogy minden étel mellé odaírták a tápanyagtartalmat, hogy mennyi a fehérje, a zsír, a szénhidrát tartalma, így senkinek sem kell számolgatnia és tippelnie. Mindenki gyorsan tud döntést hozni arról, hogy mit választ, illetve miből mekkora adagot kér. Az is nagyon szimpatikus számomra az árjegyzéket nézve egy-egy főétel körettel 700 forint alatti áron van.

Ági nyereménye révén a Fészek Tanétterem új egészséges menüsorát fogja elfogyasztani. Érdemes Olvasóinknak is kipróbálni akár a vadas mártásban párolt nyulat durum tésztával vagy a polpetti sertés szeletet jázmin rizzsel akár a sokmagvas bundában sült pulykamellet vagy a párolt tengeri halfilét paradicsomos tésztával és a többi ínycsiklandozó ételt. Személyesen győződhetnek meg arról, hogy lehet egészséges is, ami finom.
A Fészek Tanétterem (2400 Dunaújváros, Építők útja 3., 06-25/412-434) a Keressük Dunaújváros Legszebb párját játékunk egyik védnöke, felajánlja, hogy a győztes pár kéthétig kipróbálhatja az étterem „Egészséges és finom” menüsorát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.