Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Január 20. 22:02, hétfő | Helyi sport
Forrás: Dab.Docler

Gólzáporos győzelem

Gólzáporos győzelem

Rengeteg lövés, megannyi gól és zseniális kapusteljesítmény röviden a mai este mérlege. A Docler győzelmet aratott a HC NOVÉ ZÁMKY csapata fölött és így még tovább növelte előnyét a MOL Ligában.

Az első harmadban (1:2) kissé botladozóan indult a játék, azonban a második harmad végére (4:3) meg tudtuk szerezni stabilan a vezetést. „Remek középső harmaddal fordítani tudtak a Bikák! Előbb Kiss Ákos egyenlített a harmincnegyedik percben, majd egy perccel később újra elléptek a zöld-fehérek Dubec révén. A harminchetedik és a harmincnyolcadik percben azonban előbb Papp Viktor, majd Hüffner révén újra magához ragadta a vezetést a Dab.Docler csapata!” – tudósít a Dab.Docler hivatalos facebook oldala.
A végjátékban a bikák ellen tudtak állni a vendégek heves támadásainak, Sevela helyén volt fejben és a kapuban is mindvégig. A találkozó hajrájában két üres kapus gól is született.

A parádés mérkőzés végeredménye
Dab.Docler – HC NOVÉ ZÁMKY 6:4 (1:2, 3:1, 2:1)

Fotó: Mudra László - Dabdocler.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel