Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Január 12. 20:54, vasárnap | Helyi sport
Forrás: http://dfve.eu/hársfai istván

Gréta is bent van a keretben

Gréta is bent van a keretben

A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület keretéből hárman is meghívót kaptak Merész András szövetségi kapitánytól a görögök elleni, január 21-én rendezendő Világliga csoportmeccsre.

Többen is hangoztatták, hogy csak a győzelem lehet elfogadható eredmény, erről is kérdeztük lányaink egyik legjobbját, ám a válogatott így is egyik legfiatalabbját, Gurisatti Grétát. - Hogy teljesen őszinte legyek, nagyon fáradt vagyok. Fent a válogatottnál sem kellett korán kelni, most viszont itthon vagyok, és a suli miatt muszáj már ötkor kikelni az ágyból. Horváth Brigivel osztálytársak vagyunk, félévzárás van, így ott is nagy a hajtás. Az edzéseken is ki kell tenni magunkért, így egész nap megy a lótás - futás. Most a hétvégét megkaptuk pihenőnek, úgyhogy biztos, hogy délutánnál hamarabb ki sem kelek az ágyamból. A válogatott meghívó miatt rettentően örültem, apa olvasta fel a névsort, és engem direkt kihagyott, de persze kiderült, hogy én is utazom Görögországba. Nagyon boldog voltam én is és a családom is, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Természetesen a döntés annak is a folyománya lehet, hogy jól teljesíthettem a válogatott összetartásokon. A meccsen minél többet szeretnék majd játszani, és meg akarom mutatni, hogy legközelebb is számíthat rám Bandi bá és a csapat. Egyértelműen én is és a csapat is nyerni szeretne a görögök ellen, így én is hozzáteszem a magamét a remélhető sikerhez. Vannak többen is, akik először kaptak lehetőséget a nemzeti csapatban, de tudom, hogy mi készen vagyunk, és készen állunk erre a megmérettetésre. Ezen a szinten a rövid távú célom, hogy az eb-n is lehetőséget kapjak majd a szövetségi kapitánytól, és persze egyszer szeretnék én is majd kirobbanthatatlan kerettag lenni, de addig még nagyon sok munka áll előttem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.