Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

Közel ötszáz ember látogatott ki az eseménynek helyt adó sportpályára, ahol íjászbemutató, kirakodóvásár, lovaskocsikázás , népi játszótér, gyermekszínház, néptánc (Boglári Senior Néptánccsoport ) Hegy City Line-Dance , Forte Brass Band és ismert énekesek:Varga Viktor, Falusi Mariann és Weisz Viktor szórakoztatta a közönséget. A programokat tovább színesítette, hogy a Magyar Médiaválogatott is részt vett az eseményen. Barátságos mérkőzést játszottak a helyi Öregfiúk csapatával.

Természetesen nem maradhatott el a Gálamérkőzés után a Nélküled dal és az Azért Vannak a Jó Barátok ismert sláger is amit Tandari Ági vezetésével közösen énekelte mindenki. Klotz Péter, Szőlősgyörök polgármestere lelkesen mesélt a fesztiválról:

- Itt Szőlősgyörökön egy csodás rendezvényt sikerült összehoznunk. A rendezvénynek az alapjait Szőlősgyörök egyik egyesülete, az Együtt Györökért Egyesület tette le, akik óriási pályázati pénzből finanszírozták sikeresen az itt látottaknak a körülbelül 80 százalékát. Azt gondolom, hogy ezzel példát mutattak abban, hogy nem a saját önös érdeküket, hanem egy település érdekét helyezték előtérbe. Az önkormányzat, mint társrendező vett részt ebben az egészben, és részt fogunk venni a jövőben is. Az Együtt Györökért Egyesülettel, ezekkel az emberekkel már sok-sok éve dolgozunk együtt.

Délelőtt baráti főzőcsapatok főztek, és nagy szeretettel osztották szét az elkészült ételt. Nyilván azért jöttek el ezek a baráti társaságok, hogy jól érezzék együtt magukat. A Magyar Médiaválogatott is ellátogatott hozzánk. Nagyon boldog vagyok, hogy ez alkalommal a Médiaválogatott színeiben játszhattam a szőlősgyöröki barátaim ellen. Nagyon jól éreztem magam, és remélem, hogy ezt az alkalmat sikerül még egyszer megismételni. Sztárfellépők is színesítették a programot: Varga Viktor,Falusi Mariann és Weisz Viktor. A gyerekeknek színház volt. A délelőtti főzőcsapatok délután kaptak egy kis feltöltődést a színpadi programok által. Bízom benne, hogy mindenki nagyon jól érezte magát.

Ya Ou a Magyar Médiaválogatottal érkezett Szőlősgyörökre.

- Minden évünk nagyon izgalmas a Magyar Médiaválogatottal. Az országban majdnem mindenhova eljutunk, mindenféle városi, falusi rendezvényre. Eseményről eseményre megyünk, és mindig csodálatos élményekkel térünk haza. Általában egész nap ott vagyunk és részt veszünk a programokon. Mindig szoktak lenni gálamérkőzések. Szőlősgyörökön se volt ez másként. A Györök Fesztiválon nagyon jó futballmérkőzés volt, barátságos, lendületes. Szerencsére az idő is kedvező volt. Kikaptunk, ennek ellenére mindenki nagyon jó emlékkel fog ránk visszaemlékezni. Szuper volt a mérkőzés, így mi is mosolyogva tértünk haza. Az a jó ebben a csapatban, hogy elég sokan vagyunk, szerencsére, így még olyan is elő szokott fordulni, hogy akár egy nap 2 rendezvényen is ott tudunk lenni a csapat bizonyos megosztásával. Amellett, hogy focizunk, vannak előadók is közöttünk, - én is - akik a nap folyamán fellépnek. Ez mindenhogy jó. Szórakozunk és kicsit dolgozunk is, de az nekünk igazából szórakozás is. Mindig nagy boldogsággal indulunk el otthonról, mert bárhova megyünk, mindenhol egy picikét másféle hangulatba csöppenünk bele. Mi pedig odavisszük azt a hangulatot, amit az egész válogatott képvisel, és ennek nagyon jó fúziója szokott végeredményképpen kijönni. Ez Szőlősgyörökön sem volt másképp. Jó hangulatot, sportot, ismert embereket, mosolygást viszünk mindenhova és mosollyal is várnak bennünket, úgyhogy nagy szeretettel megyünk bárhova, ahova hívnak.

Szerző: Udvardi Csilla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 08. 14:35, hétfő | PR

Átlátható készlet és gyors logisztika – a megoldás: raktár bérlés

A modern, felgyorsult világban minden folyamatnak alkalmazkodnia kell a feszített tempóhoz. Ez sokszor komoly kihívás elé állítja a cégeket, különösen a kereskedelem és a logisztika területén.

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését