Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. December 31. 07:58, kedd | Helyi sport

Győzelemmel búcsúztatták az évet a hokisok is

Győzelemmel búcsúztatták az évet a hokisok is

Az óév utolsó mérkőzésén a Ferencváros csapatát fogadta a Dab.Docler!

Az első harmadot egyértelműen a mieink kezdték jobban, több nagyobb helyzet is adódott, ám a vezetést mégis a zöld-fehérek kaparintották meg a hatodik percben, amikor Ölander távoli lövését takarták ki Sevela elöl - aki így tehetetlennek bizonyult! A DAB azonban szerencsére nem adta fel, s Contois megiramodása után a kipattanó korongot Gröschl vágta a hálóba - történt mindez a tizenötödik percben. Az amerikai támadó tehát első meccsének első harmadában az első pontját is megszerezte! Egy vitatható emberelőnyös szituációban azonban újra kicsit döcögött a védelmünk, amit Sijka büntetett - közvetlen közelről lőhetett az üresen maradt kapuba.


Magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak a Bikák a második játékrészben, aminek csodás eredménye lett! A 33. percben ugyanis Galanisz előbb kettős, majd szimpla előnyből is betalált - így három másodperc alatt megfordította a meccset a 88-as! Minden mutatóban jobbak voltunk a középső harmadban!
Az utolsó harmadban Szabados, Ladányi és végül üreskapura Jabornik talált be, míg a másik oldalon mindössze két gól született - megnyerte ezzel a 2013-as év utolsó MOL Ligás mérkőzését a Dab.Docler csapata!

Stephan Lundh: - Rossz kezdés után szerencsére sikerült helyretenni a fejekben a problémás részeket. Kissé felforgatott sorokkal játszottunk, vannak sérültjeink, új játékosaink, de szerencsére sokan léptek egy nagyot előre, s megmutatták, hogy tudnak küzdeni a piros-fehér mezért, ha szükséges. Jó mérkőzést játszottunk a zöld-fehérek ellen, s úgy érzem a jobb csapat győzött ma este!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.