Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. December 12. 22:53, hétfő | Helyi sport

Győzelemmel zárták az őszi szezont

Győzelemmel zárták az őszi szezont

A Baja otthonában aratott ismét győzelmet a DAC férfi kézilabda csapata.

Csermák Gábor együttese a hét külföldi játékossal pályára lépő Baja otthonában játszotta az őszi szezon utolsó mérkőzését.
- Az első félidőben megnehezítettük a dolgunkat azzal, hogy nem lőttük be a ziccereinket, így csak minimális előnyt tudtunk kicsikarni a jól játszó ellenfelünkkel szemben – értékeli a mérkőzést az edző.
A félidei 13-14-es előnyt meg tudta tartani a DAC csapata, így az egyre fáradó Baját 27-34-es végeredménnyel sikerült legyőzni. Ezzel a győzelemmel a fiúk felkerültek a tabella második helyére.
És hogy hogyan értékeli a szezont a mester?
- A nyári felkészülésünk nem sikerült a legjobban, de így is jól kezdtük az évet: 3 győzelemmel. Sajnos ezután jött egy hosszabb hullámvölgy, nyeretlenek maradtunk a Mecsek Takarék, Kiskőrös, Kalocsa csapatai ellen, főleg a rossz helyzet kihasználásunk miatt. Az őszi szezon második felét viszont tökéletesen zártuk 5 győzelemmel, ami főleg feljavuló kapus teljesítményünknek köszönhető! Nagy örömünkre 2. helyen zárjuk a szezont, de nem szabad elkényelmesednünk, hiszen a tavaszi sorsolásuk piszkosul kemény lesz!
A juniorok pedig megőrizték első helyüket a tabellán, így veretlenül várják a tavaszi szezont.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk