Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. November 23. 19:53, szombat | Helyi sport
Forrás: DPASE

Hat perc alatt hátom gól

Hat perc alatt hátom gól

Békéscsaba 1912 Előre – Dunaújváros PASE: 0 – 3 (0-0

Békéscsaba 1912 Előre – Dunaújváros PASE: 0 – 3 (0-0)

2013. november 23. 13.00

Kórház utcai Stadion

Néző: 400 fő

Gólszerző: Godslove 70’, Urbán Gábor 74’, Jakab Dávid 76'

Játékvezető: Radványi Ádám

Asszisztens: Király Krisztián, Kóbor Péter

Békéscsaba 1912 Előre:

Póser Dániel – Ali-Tolmbaye Calvin, Szűcs István, Radványi Dávid, Király Patrik (73’ Tölgyesi Viktor), Mészáros László, Juhász György, Leucuta Dan-Alexandru (66’ Balogh Milán), Pozsár Gábor (57’ Pantovic Nikloa), Marcolini Dantes Bertucci Lucas, Mosquera Mina Arbey

Vezetőedző: Komjáti András

Dunaújváros PASE:

Milinte Árpád – Villám Balázs, Burucz Barna, Farkas Viktor, Lázár Zsolt, Urbán Gábor, Böőr Zoltán (46’ Jakab Dávid), Papp Máté, Ribeiro Thiago (83’ Perovic David), Egejuru Godslove (86’ SóronTibor), Csehi Tamás

Sportigazgató: Dobos Barna

Mérkőzés összefoglaló:

Az NB II Ness Hungary bajnokság 15. fordulójában csapatunk a Békéscsaba 1912 Előre csapatához utazott szombaton 13 órai kezdettel. Dobos Barna és játékosai nem számítottak könnyű mérkőzésre, hiszen az ellenfél mindösszesen csak 5 ponttal volt lemaradva klubunktól.

Az első félidőben nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, helyzetet sikerült kialakítanunk, de értékesíteni nem sikerült őket. A félidő közepén Thiago nagy ziccere maradt ki, hiszen a brazil csoda a kapusba lőtte a labdát. Ellenfelünk csak támadásainkból tudott néhány kontrát indítani, de a befejezéseket védőink lefülelték.

A második félidőben folytatta csapatunk a harcos, küzdelmes játékot. A 60. percben Urbán lépett ki egyedül, majd a kifutó hazai kapus fölött sajnos csak a felsőlécre emelte a labdát. Azonban a gól nem váratott sokáig, a 70. percben Godslove volt eredményes, a 16-oson átvette a labdát, majd jobbal a jobb sarokba bombázott (0 - 1), Pósernek esélye nem volt a védésre. A gól ösztönzőként hatott csapatunkra, hiszen a következő 6 percben további két gólt sikerült szerezni csapatunknak. A 74. percben Thiago lépett ki a védők közül, a kiinduló Póser mellett okosan középre gurította a játékszert, amit az érkező Urbán rutinosan a hálóba lőtt (0 - 2). A hazai védelem összeomlására végül Jakab Dávid adta meg a végső döfést, a 76.percben nagyszerű labdát kapott, amit bevitt a 16-oson belülre, majd a jobb alsó sarokba vágta a labdát (0 - 3).

Összességében elmondható, hogy egy jó iramú mérkőzésen vagyunk túl. A többet támadó, illetve helyzetet kialakító Dunaújváros PASE megérdemelten győzött a mai mérkőzésen, ezzel megszerezve az újabb 3 pontot a bajnokságban.

Komjáti András - Békéscsaba 1912 Előre: Ma egy nagyon jól játszó csapattól kaptunk ki. Sok egyéni hibát követtek el a csapat tagjai a dunaújvárosiakkal szemben.
Dobos Barna - Dunaújváros PASE: Ismét bebizonyítottuk, hogy nem véletlenül van ennyi pontunk. Jó játékkal, magabiztosan győztünk Békéscsabán.

HajráDunaújváros,hajrá Dunaújváros PASE!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.