Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. November 22. 12:22, péntek | Sport
Forrás: InfoAjka | - Hajósi Miklós -

Hazai pályákon a Bükkben

Hazai pályákon a Bükkben

Juhász Csaba – Szántó Szabolcs. Car Tools Kft - Honda Civic Type R. ARK Sprint Miskolc. 2013.11.16-17

Kedves Csaba!

Miskolci Rallyversenyzőként elmondhatjuk, hogy hazai pályán versenyeztél a Bükkben az elmúlt hétvégén.

A Németországia 3-Städte-Rallye után, Borsod megyében Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt szakaszon versenyeztél navigátoroddal, Szántó Szabival.

Rég nem láttunk salakpályás prológon csapatni. Milyen volt lámpafénynél porolni?

- Nagyon élveztem a prológot, imádok a salakon menni. Ráadásul mehettem egy bónuszt is, úgy hogy teljesen elégedetten dőltem le aludni.

Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt oda-vissza volt a vasárnap programja.

Az utolsó gyorson abszolút nyolcadik időt mentetek. Azt és a többi gyorsot, hogy sikerült teljesíteni?

- Próbálgattunk az autón egy pár dolgot. A végére már nagyon élveztem a vezetést, és jobban is mentünk. A hivatalos időeredményekkel nem foglalkozom, nekem a saját belső felvételünk a lényeges, abból tudok tanulni. Sajnos az időmérés egy kicsit következetlen volt, de mondom még egyszer ez nekünk nem probléma. Azokat a versenyzőket viszont sajnálom, akik mindent beleadtak, kockáztattak a jó eredményért, majd a végén elmérték az idejüket.

Összességében, hogy értékeled az ARK hétvégi versenyt?

- Nekem nagyon tetszett a verseny, így év végén jó volt egy kicsit megmozgatni az autót. A külföldi pályákhoz hasonlít, csak egy kicsit rövid. A sok állás miatt mire bemelegedtünk, már vége volt a pályának.

2013-ban láthatunk-e még magyarországi versenyen indulni?
- Jó lenne még valahol indulni, akár itt is, ha rendeznek még egy versenyt. Már a jövő héten is benne vagyok! De a lényeg, hogy mindenkép szeretnénk még indulni egy-két versenyen az idén. Talán Szilveszter Rally lesz az egyik.

2014-es tervekről megtudhatunk-e tőled infókat?

- Szeretnénk újra külföldön indulni, minél több versenyen, de ez majd a jövő zenéje.

Köszönjük Partnereink segítségét!

Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz.Demeter Transz. Ziad-Med Bt.Technor 93 Kft. Phobex Kft.Mfactory.Spoonsports.Mugen - Power.

Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft.Tarmer Kft. Car - Tools Kft.Mahiti Kft.Észak - Trend - Papír.DDZ MED Kft.Global Star.Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft.Tiger-Tools. Balomo Kft, Öko Transz,

Maldon Kft, Unify Plus Kft, Kartel 97Bt, Bezama Kft, Adó-Dó Plusz Kft,

Product T-Pride Kft, Oldpit Kft, R-Pex2000 kft, Andrezol-net Kft, www.madeinmiskolc,hu, H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató, Építő és Kereskedelmi Kft, aquageneral.hu, Kelet-Atlasz Kompresszor Kft, Digit-Center Kft, , Max Transport, Szenzortechnika, Baromfiudvar 2000 Kft, Castrol, Unilub Kft, Assist-Trend Észak Kft, BB-Logistic.eu, Balogh és Fia Trans Bt, Horváth Kft, Távit Kft, Autó M3 Szervíz és Diagnosztika, T-Rental, Indura 2006 Kft, D.D-Z.- MED Kft,Szamsped Transz Kft, Best Tyre Kft.TGK Trans Kft, Technor 93 Kft, www.infovaros.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.