Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. November 25. 09:51, hétfő | Helyi sport

Hétvégi vízilabda sikerek

Hétvégi vízilabda sikerek

A DFVE Szentes és Vecsés ellen játszott a hétvégén.

A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület felnőtt női csapata november 23-án a Hungerit Szentes gárdáját fogadta az OB I-es bajnokságban a Fabó Éva Sportuszodában. A meccs lefújását követően Mihók Attila tanítványai örülhettek, hiszen hazai környezetben ismét felülmúlták nagy riválisukat.

Az első negyedben még igen szoros volt a helyzet, egyik csapatnak sem sikerült ellépnie a másiktól, ám a második felvonásban lányink begyújtották a rakétákat, és sikerült négygólos fort kidolgozni, főleg Gurisatti góljainak köszönhetően. A harmadik játékrészben lányaink kicsit elaludtak, így Tóth László játékosai felzárkóztak kettőre, ám itt volt, hogy csak egy gól volt a különbség. Az utolsó nyolc percben viszont ismét megjött az átütő erő, és a dunaújvárosi csapat három találattal múlta felül nagy riválisát.

Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület – Hungerit Szentes
13 – 10 (2-1,4-1,4-6,3-2)
DFVE: Kasó, Szilágyi 1, Menczinger, Gurisatti 4, Miskolczi 4, Sinka, Brezovszki, Garda, Ziegler, Csabai 2, Horváth 1, Andresz, Polák 1, Bárdos. Edző: Mihók Attila

A Leány Gyermek OB ötödik fordulója a Dunaújváros Városi Sportiskola 13–5- ös győzelmével ért véget a Vecsés SE-vel szemben november 23.-án. A hatodik fordulóra december elsején kerül sor, amikor a BVSC-Póló-Zugló lesz az ellenfél.

A Leány Ifjúsági OB negyedik fordulóján november 24-én Szentesen is DFVE teljesített jobban, 12-9-re verte meg a Szentesi Vízilabda Klubot.

Aznap szintén Szenteden a DFVE Leány Serdülő Országos Bajnokságban azonban 6-22-re vesztett a DFVE a szentesiek ellen. Következőleg december 8-án hazai pályán Tatabányai Vízmű SE ellen ugranak vízbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói