Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Május 21. 15:19, csütörtök | Életmód
Forrás: Positive Communications Kft.

Hódíts idén nyáron olívazöldben és marsalában!

Hódíts idén nyáron olívazöldben és marsalában!

Ezen a nyáron igazán sokféle stílus közül választhatunk, a közös bennük mégis az, hogy ebben az évben divatba jön a nőies nő!

Mind a fodrász szalonokban, mind a kifutókon lágy, romantikus vonalvezetéssel törekednek a természetes összhatásra, ahol a nő finom, érzékeny, néha már egészen kislányos, máskor pedig elegáns és rafináltan csábító. A 2015-ös női frizurákban éppen ezért a szélfútta, lágy esésű, gyakran fonott vagy loknis fazonok a legdivatosabbak. Az elmúlt években elterjedt ombre technikával elért napszítta hatást a hajszobrászok még természetesebbé varázsolják a francia sombre és a balayage ombre már-már művészi fodrász technikával.

A nőiruha-divatban pedig hódítanak a csipkés kiegészítők, a romantikus ékszerek, a hímzések, a puha anyagok, a fodrok, a rojtok, néhol a hasadások és a szexi áttetszőség. Gyakori a kontrasztos hatás: a csipkét ilyenkor farmerrel, a metálosan csillogó szatént pedig vékony anyagokkal finomítják.

Miként valósítsd meg te is az idei trendeket a ruhatáradban? Jöjjön néhány ötlet, tipp és irányvonal, amelyek segítségével a fashiondays.hu ruhái között te is könnyen kiigazodsz!

Hippi stílus. Romantikusan bohém, jellemzője a virágmintákkal, hímzésekkel tarkított, könnyed, játékos, álmodozó összhatás. Hordhatsz hozzá horgolt, fagyöngyből készült, bőr vagy éppen tollas kiegészítőket, szalmakalapokat, színes öveket.

Khaki minden mennyiségben! A militarytól a modern szafarin át az egzotikus mintákig most nagyon divatosak az olajzöld szín változatos kombinációi. Idén ne hanyagold el ezt a dzsungelekre, afrikai nyárra emlékeztető, csodálatosan vadregényes színt!

Farmer, fémek, rojtok. Idén is divat a farmer, semmiképp se hagyd ki! A kék nagyon menő minden kombinációjában és mintájával. Lehet akár bő és buggyos, a bokánál felhajtott, vagy szűk és helyenként szexisen szabdalt, a farmer most is szuper divatos! Kombináld akár atlétaszabású trikóval vagy fém kiegészítőkkel, sőt, magas fényű fémes hatású ruhadarabokkal!

Elegancia, fülledt sejtetés. Ha a nyáresti vacsorákon is hódítani akarsz, nagyon jó választás lehet egy marsala színű ruha. Ez a barna és bordó közötti átmenet újra reneszánszát éli. Ha túl sötétnek találod ezt a tónust, vagy túl elegánsnak, válassz lágy pasztell árnyalatot, esetleg egy púder és cukorkaszínt. Kombináld csipkével, selyemmel, bársonnyal vagy tüllel, és garantált lesz a sikered!

Örök divat a matrózminta is! Játékos, vidám, igazi tengerparti viselet a matrózcsíkos nyári ruha, kék-fehér, esetleg piros kiegészítőkkel.

Na de mi a helyzet a fürdőruhákkal? Igazán hatalmas a kínálat idén fürdőruha fazonokból is. A háromszög melltartós bikini a 2015-ös nyáron is divat, mellette az aszimmetrikus, illetve a fodros, libbenő egyrészesek is trendik. A mintás bikini szintén jó döntés, itt válaszd az arcodhoz, szemedhez illő színeket!

Címkék: divat, trend

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Életmód

Így csúsztak egymásnak az autók az M1-esen

Eseménydús videót közölt az autópályafenntrartó.