Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Április 21. 07:23, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Húsvét vasárnapján csak Palik Lászlót látták a szomszédok

Húsvét vasárnapján csak Palik Lászlót látták a szomszédok

A hot! magazin kiderítette, hogy húsvét vasárnapján Palik László megjelent siófoki házának kertjében, és órákon ált üldögélt a verandán, ám sem a felesége, Marsi Anikó, sem a gyerekek nem tűntek fel körülötte.

A szomszédok biztosak voltak abban, hogy húsvétra megérkezik a Palik família, mivel tavalyi, hosszabb elutazásuk alkalmával is közvetlenül a hazaérkezésük előtt nyíratták le a füvet a gyerekek allergiája miatt, és idén szintén szorgoskodtak a kertészek, takarítók a ház környékén. Most azonban csak Palik Lászlót és édesapját látták órákon át üldögélni a siófoki ház verandáján.

Az egykori tévés műsorvezető állítólag meglepően fáradtnak, levertnek tűnt. Ezért a szomszédok között ismét megindult a találgatás az esetleges betegségéről és arról, hogy vajon miért nem érkezett meg Marsi Anikó a gyerekekkel? Mindenki abban reménykedik, hogy a pletykákkal ellentétben a család minden tagja egészséges.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: