Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Június 09. 22:01, kedd | Helyi

Indulj velünk a zene útján

Indulj velünk a zene útján

Az élet gyakran állítja az embereket megoldandó helyzetek elé. Ez a tanév a zeneiskolában is olyat hozott, ami még nem volt. Március 16-án egy új, digitális oktatási rendre kellett átállnunk.

Zenetanár kollégáink igen sikeresen vették az akadályokat, gördülékenyen váltottak az online oktatásra. Bárki elképzelheti, hogy ez a zenetanításban nem is olyan egyszerű, de lelkes és sokszor segítséget nyújtó diákjaikkal karöltve nem okozott problémát tanárainknak. Vicces jelenetek születnek, nem tagadjuk, például egy online hegedű, vagy gitár hangolásánál, főleg, ha kezdő picikről van szó…
Mindent összevetve azonban elmondhatjuk, hogy a tanévet sikeresen tudjuk majd zárni, mindenki komolyan véve a dolgokat, elvégzi a rá szabott feladatokat. Az év végi vizsgák beküldött felvételek értékelésével a megfelelő plénum előtt zajlanak majd. Úgy érezzük senki nem csorbult ebben a helyzetben. Örömmel látjuk, hogy ez a helyzet kitartást, kreativitást, összezárást hozott a mi kis zenész társaságunknak, növendékeinknek, kollégáinknak egyaránt, nem lemorzsolódást. Ez igen pozitív visszajelzés számunkra!
A Sándor Frigyes Zeneiskola hagyományosan minden tavasszal felvételi ismerkedő beszélgetéseket, nyílt napokat, hangszerbemutatókat, meghallgatásokat szervez a jelentkező gyermekek számára. Az élet azonban az idei tavaszt egy kicsit átalakította. A kialakult helyzetre való tekintettel most sajnos nem lesz alkalmunk személyes találkozásra. Így mi is megpróbálunk alkalmazkodni és online biztosítunk lehetőséget arra, hogy a szülők jelezzék számunkra, ha gyermeküket be-, vagy vissza szeretnék íratni valamely művészeti águnkra. A kollégákat is részletesen megismerhetik, ha figyelik Facebook oldalunkat, vagy ellátogatnak a www.sandorfrigyes.hu weboldalunkra, ahol a munkatársak menüpont alatt mindenki bemutatkozik néhány szóban.
Várunk bárkit, legyen kezdő, vagy újrakezdő, fiatal, vagy kevésbé fiatal, aki kedvet érez a hangszeres zene tanulása iránt. A beiratkozás menete a következőképpen alakul: az iskola weboldalán, a www.sandorfrigyes.hu lapon találnak egy felhívást és benne egy linket, amely a jelentkezési lapot tartalmazza. Ezt pontosan kitöltve e-mailen kell visszaküldeni a duzenisk@gmail.com címre! A jelentkezési lapot a be- és a visszairatkozóknak is ki kell tölteni, a korábbi évekhez hasonlóan. A tandíj befizetésérnek menetéről később nyújtunk tájékoztatást.
Nagyon várjuk, hogy együtt kezdhessük a 2020/2021-es tanévet!
Legyél Te is Zenesulis!

Címkék: tanulás, zene, zeneiskola

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.