Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Május 05. 12:17, hétfő | Helyi

Ingyenes busz indul a döntő negyedik meccsére!

Ingyenes busz indul a döntő negyedik meccsére!

Szentesen folytatják a DFVE lányai szerdán.


Szombaton szépítettek lányaink a bajnoki döntő állásán, így most 2-1-re módosult a két csapat három győzelméig tartó párharca. Szerdán folytatás Szentesen, melyre különleges akcióval készül a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület. - mondta Kis – Primász Ágnes, az egyesület szakosztályvezetője.

- A szombati győzelemmel és mutatott játékkal úgy gondolom, a lányaink átlendültek a holtponton. Voltam már én is olyan csapatban, ahol 2-0-ás vezetés után a bajnoki döntőben kikaptunk 3-2-re, így szerintem bármi megtörténhet. A lélektani előny visszatért hozzánk, teljes mértékben bizakodó vagyok a negyedik meccset illetően. Mindezek ellenére nagyon kemény csatát várok. A lányoknak fel kell készülnie arra, hogy a szentesi uszoda majdhogynem kicsi lesz annak a szurkolótábornak, amely mindkét oldalról várható. Ezeket persze ki kell zárni, csak a játékra kell koncentrálni és akkor meglehet a döntetlen a párharcban. Utána pedig Dunaújvárosban játszhatjuk a mindent eldöntő találkozót, ami szintén nagy előny lehetne nekünk. Ennyire azonban nesz szabad előreszaladni, először mindenképp a szerdai meccset kell megnyerni.

A DFVE különleges akcióval is készül a párharc negyedik mérkőzésére.

- Az egyesület ingyenes szurkolói buszt indít a Fabó Éva Sportuszoda elől szerdán délután háromkor. Jelentkezni nálam lehet a 0630/532-0393-as telefonszámon, vagy e-mailben a primaszagnes@gmail.com-on , a határidő pedig május 6., 14:00 óra. Hogy egyéb költség ne terhelje a szurkolóinkat, most azon vagyunk, hogy a belépőt is ingyenessé tegyük. Ezzel kapcsolatban azonban még folynak az egyeztetések. Jelentkezési korlát nincs, mindenkit várunk szeretettel. Remélem nagyon sokan leszünk, mert a szentesi katlanban nagyon sokat fog jelenteni, ha zúg a „HAJRÁ DUNAÚJVÁROS”!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.