Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2011. November 21. 14:26, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ismeretlen férfi molesztálta Balázs kisfiát

Ismeretlen férfi molesztálta Balázs kisfiát

Elképesztő esetre derült fény nemrégiben. Egy ismeretlen hústorony, kihasználva a szülők éberségének egy pillanatnyi lankadását, különös módon zaklatta Sebestyén Balázs kisfiát, Benettet.

Magyarország legnépszerűbb műsorvezetője általában mélyen hallgat a magánéletéről, de ezúttal kivételt tett a BEST magazinnal. Dühtől és értetlenséggel a hangjában mesélte el a népszerű lapnak, hogy mit tett kisfiával nemrégiben egy ismeretlen. Ma még nyitott kérdés, hogy mi vezérelte az illetőt, és hogy lesznek-e következményei a meglepő történetnek, beleértve a rendőrségi feljelentést is.
Egy békés helyzet változott át ijesztő szituációvá. Egy ismeretlen, hozzávetőleg százharminc kilós hústorony ugyanis, kihasználva Balázsék egyetlen pillanatnyi figyelmetlenségét, ismeretlen eredetű fagylaltot nyomott a kisfiú szájába. Valószínűleg korábban ő ette, nyalta ezt a fagyit és nem tudni mi vezérelte, amikor odatolta a kisfiú arcába.

"Először nem értettem, fel sem fogtam, mi történt és a meglepetéstől mindössze csúnyán néztem az illetőre."

Aztán amikor Balázs rájött, hogy mi zajlik, hiszen a fia belelefetyelt az idegen tölcsérbe, úrrá lett a döbbenetén és nagyon kemény hangra váltott. Hogy lesznek-e további következményei a furcsa és gusztustalan esetnek, ma még nem tudni...

Címkék: sebestyén balázs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben