Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Február 23. 13:13, kedd | Helyi sport
Forrás: Huszka Zsuzsanna marketing- és kommunikációs vezető, Dunaújvárosi Főiskola Ví

Ismét hosszabb szünet, március végén jön a folytatás

Ismét hosszabb szünet, március végén jön a folytatás

A női OB I-es bajnokságban egy igen hosszú szünet közben vagyunk, így csapatunk tagjai a pihenést részesíthetik előnyben ismét.

Vályi Fanny:

- A rájátszás küzdelmei, ha jól tudom, március végén kezdődnek majd el, addig úgymond pihenő van ismét a felnőtt bajnokságban. Egy kicsit szaggatott így a felkészülésünk, majdnem hogy mindent előröl kezdtünk. Amolyan megismételt alapozást végzünk így februárban a csapattal. A válogatott játékosoknak természetesen majd jönnek az újabb összetartások, de addig javarészt együtt készülünk a folytatásra. Azt már tudjuk, hogy március huszonegyedikén utazunk el Görögországba, egy hetes edzőtáborral kovácsoljuk ismét egybe a bandát a rájátszás előtt. Addig pedig mindenki végzi a maga dolgát, nagy hajtás után ismét hosszabb lélegzetvétel következik tehát.
Fanny nem csak a játékban, de az oktatásban is érdekelt.
- Már jó ideje foglalkozom úszásoktatással, a háromtól tíz éves korosztályban és vízilabda oktatással is, ahol az általános iskolai elsősöktől a harmadikosokig oktatjuk a gyereket. Sok időmet töltöm így az uszodában, de nagyon élvezem a munkát a gyerekekkel, bár néha azért tudnak ők is nekem újat mutatni. Nagy türelemmel azonban jól kezelhetőek a picik és remélem, hogy ők is legalább annyira élvezik a közös programunkat, mint én.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: