Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. Október 14. 20:04, hétfő | Helyi sport
Forrás: www.dabdocler. hu

Ismét kontinentális kupa városunkban

Ismét kontinentális kupa városunkban

A Kontinentális Kupa második fordulóját két év után újra a Dunaújvárosi Jégcsarnokban rendezik meg! Az izgalmasnak ígérkező megmérettetésen három csapatot kell felülmúlnia a Dab.Docler csapatának!

Október 18-án, 19 óra 15 perckor egy jól ismert ellenféllel kezdik meg a szereplést az Acélbikák, hiszen elsőként a HSC Csíkszeredával mérkőznek majd Ladányiék. A kék-fehérek alakulatát talán senkinek nem kell már bemutatni, ismerős arcok ülnek majd a kispadon. Az biztos, hogy Tranca és Becze kiválása érzékenyen érintheti a szeredaiakat, ám Novak, Hruby és a székely mag komoly tartást tud adni a román bajnok csapatnak – hiba lenne tehát abból kiindulni, hogy egy kicsit döcögősebbre sikerült az idei MOL Liga rajtja a tavaly épp az Acélbikákkal döntőző erdélyi csapatnak. Egy biztos, körmük szakadtáig küzdenek majd a székely legények!

Október 19-én, szintén 19.15-től aztán a torna számunkra fehér foltja, a Slavija Ljubljana következik. Az osztrák másodosztály tavalyi második helyezettje egy kettős állampolgár kivételével kizárólag szlovén játékosokból áll. Az idei szezonból azonban sok tanulságot még nem lehet levonni, hiszen mindössze két mérkőzést játszottak le – ebből egyet megnyert, míg egyet elveszített a ljubljanai gárda. Az azonban nem kérdés, hogy bizonyítási vágytól fűtve érkeznek majd az idén figyelemfelkeltő, HK Playboy Slavija néven versenyző szlovénok!

Október 20-án, az előző két naphoz hasonlóan 19.15-től aztán a lengyel bajnok, a Cracovia Kraków gárdájával kell megmérkőznie Ladányiéknak. A piros-fehér csíkos mezben játszó krakkóiakkal már találkoztak az idei szezon felkészülési időszakában az Acélbikák: az első ízben megrendezett Docler Cup 2013 első napján legyőzték a mieink a lengyel vendégeket. Azóta néhány lengyel játékossal, s egy fiatal cseh hátvéddel erősítették meg keretüket – abban azonban biztosak lehetünk, hogy egy ilyen komoly téttel bíró megmérettetésen nagyon összeszedetten fog játszani a lengyel bajnok! Könnyű dolgunk tehát itt sem lesz - főleg ha beleszámítjuk, hogy néhány száz jegyet már előre kértek maguknak a Krakkóból érkező szurkolók!

Mit is mondhatnánk: jöjjenek, szurkoljanak és töltsük meg a Dunaújvárosi Jégcsarnokot október 18-tól egészen 20-ig, hogy aztán Dániában még jobb teljesítménnyel megverhessük a dán, a norvég és a fehérorosz bajnokot!

bb

A DSTV videója a menetrend mellett az esélylatolgatást is tartalmazza:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható