Városlista
2022. június 29, szerda - Péter, Pál

Hírek

2015. Március 01. 21:03, vasárnap | Helyi

Isten veled, Misi!

Isten veled, Misi!

Meghalt Farkas Misi. Ilyenkor jönnek a párástekintetű nekrológok, mert ilyenkor kötelezőnek érzik némelyek, hogy valami nagyszerűvel emlékezzenek meg az eltávozottról. De Farkas Misi, ha látja, legyint rá.

Én inkább Ihász Jani sorival búcsúznék tőle. Ihász Jani, azon kevesek közé tartozik,akinek valóban volt valami köze a Farkas Misihez, talán azért is, mert osztálytársak voltak:

Sajnos már nyolc lett a hiányzók száma. Osztálytársunk és jó barátunk Farkas Misi pénteken itt hagyott bennünket örökre. Egy jó kedélyű festőművészt veszítettünk el, aki munkáival itt marad közöttünk. Emlékét megőrizzük, a család mély gyászában osztozunk. ISTEN VELED, MISI !!!!!!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.