Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Szeptember 17. 11:20, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Ittasan borult fel a kisbusszal – heten sérültek meg

Ittasan borult fel a kisbusszal – heten sérültek meg

A nyomozást vádemelési javaslattal fejezték be a dabasi rendőrök.

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatott nyomozást járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V.I. román állampolgár ellen.
A nyomozás adatai szerint a 62 éves férfi tavaly december 9-én kora este Dabas külterületén a 4606-os számú úton közlekedett egy kisbusszal, amikor egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, azzal az árokba hajtott. A kisbusz ezután többször megpördült, utasai közül ketten súlyos, öten könnyű sérülést szenvedtek.
Az eljárásba bevont igazságügyi vegyészszakértő a gyanúsítottól levett vér- és vizeletminta vizsgálata során megállapította, hogy a férfi a baleset idején ittas állapotban vezette járművét.
Az ügyben folytatott nyomozást a dabasi rendőrök szeptember 15-én befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Budakörnyéki Járási Ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni