Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Augusztus 21. 18:03, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ittasan, eltiltva ütközött autóval a motoros

Ittasan, eltiltva ütközött autóval a motoros

A férfi ittasan, vezetéstől eltiltva szenvedett balesetet Hajdúbagoson. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy rendszám nélküli motorral, bukósisak és jogosítvány nélkül közlekedett Hajdúbagos belterületén 2021. július 16-án 20 óra körül. A Dankó Pista utca - Nagy utca kereszteződésében összeütközött egy autóval és súlyos sérüléseket szenvedett – közölte a rendőrség.

A helyszínre érkező rendőrök alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott. Az ellenőrzés során kiderült az is, hogy a hajdúbagosi lakost 2021. december 15-ig a vezetéstől eltiltották, továbbá az általa vezetett motoron nincs érvényes kötelező felelősségbiztosítás sem. A 29 éves férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.