Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2019. Február 18. 09:58, hétfő | Helyi

IV. Semmelweis Egészség verseny előkelő helyén a Széchenyis diákok

IV. Semmelweis Egészség verseny előkelő helyén a Széchenyis diákok

Egészségnapot tartanak ma a diákok a Széchenyiben.

Idén negyedik alakalommal hirdette meg a Semmelweis Egyetem a középiskolásoknak szóló Egészségversenyt. Az ország minden területéről összesen 470 csapat jelentkezett a januárban kezdődött versenyre.

A harmadik forduló után a Széchenyi Gimnázium 11.E osztályos diákjainak egyik csapata, bent van a legjobb 36 döntős csapat között, akik részt vehetnek a negyedik fordulóban. Az öt főből álló csapat a 22-dik igen előkelő helyen áll az országos versenyben. Archaeopteryx névre hallgató csapat tagjai: Al-Sheraji Rauf, Cserni Ágota, Karcsai Róza, Keringer Klaudia és Kósa Benedek. A diákok osztályfőnökük, Márkus Zoltán biológia szaktanár felkészítésével jutottak el a döntőbe. A két napos döntőben való részvétel utolsó feltétele egy egészségnap megszervezése, minden csapatnak a saját iskolájában.
Szorítsunk együtt városunk büszkeségeinek! 2019. március 09-10 két napos döntő.

Íme az egészségnap programja:

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Szeptember 24. 11:14, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Szeptember 24. 11:12, vasárnap | Sport

Japán Nagydíj - Verstappen nyert, világbajnok a Red Bull

A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője rajt-cél győzelmet aratott a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjon, ezzel az osztrák istálló megvédte vb-címét a konstruktőrök között.