Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2012. Január 16. 13:34, hétfő | Sport
Forrás: Felix Promotion

Új módszerek Szabó Krisznek

Új módszerek Szabó Krisznek

A Fit4Race segítségével Szabó Krisztián technikai edzésen vett részt, amelyen ügyességi és reflexgyakorlatok alapján próbálják kideríteni, miként lehet még sikeresebb az autókrosszban.

A teljesítmény-diagnosztikai vizsgálat után a technikai sportokban érintett embereket segítő Fit4Race folytatta a Szabó Krisztiánnal kapcsolatos tevékenységét, és ezúttal egy 90 perces edzésre invitálta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő autókrosszost. A másfél órás tréning során különböző, a Fit4Race által kitalált eszközökkel „kínozták” Krisztiánt, hogy felmérjék, miben és hol kell változtatni a még nagyobb sikerek érdekében.

„Nagyon jól éreztem magam, azt gondolom, szükség volt erre a további előrelépéshez – mondta az edzés után a junior Európa-bajnok. – Ezek a koordinációs és reflexgyakorlatok vetekedtek egy erőnléti edzés keménységével, úgyhogy most minden porcikámat érzem. Ettől függetlenül már nagyon várom a következő találkozót!”

Az eredmények biztatóak, legalábbis a Fit4Race kitalálója, Matics Zsolt szerint. „Krisznek nagyon jók a reflexei, ahhoz képest, hogy ez volt az első edzésünk, nagyon jól teljesített. Nem hiszem, hogy gondjai lennének a jövőben, és hiszem, hogy együtt még nagyobb sikerekre leszünk képesek” – mondta mosolyogva a szakember.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 26. 09:29, csütörtök | Sport

Juhász Csaba: Bizakodó vagyok!

101 versenyautó áll rajthoz a hétvégi 37. AMTK Velenje Ralin, abból 18-en lesznek a 2-es kategóriában. Juhász Csaba - Bencs Gábor ralipáros is ebben fog indulni a hétvégén.

2022. Május 23. 08:55, hétfő | Sport

Hertlik Donoven: a fájdalmak ellenére meglett a negyedik hely!

Kőkemény felkészülést követően nagyon várta a Kaposváron rendezett enduro magyar bajnoki viadalát Hertlik Donoven.

2022. Május 12. 09:43, csütörtök | Sport

Elégedettek vagyunk az eredménnyel!

Megnyertük a power stage-t és kategória másodikként fejeztük be a versenyt - nyilatkozta a verseny után a pilóta.

2022. Május 10. 17:56, kedd | Sport

Kategóriagyőzelmet, dobogós helyeket hozott az új pálya a Korda Racingnek

A hétvégén a februárban átadott monori M-Ringen folytatódott a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság, ami igencsak eredményesen zárult a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapatának hat versenyzője számára.