Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Július 22. 22:14, vasárnap | Helyi sport

Jó idő, jó hangulat - sport a szabadstrandon

Jó idő, jó hangulat - sport a szabadstrandon

Nyolc csapat közel 100 játékosa mutathatta meg tudását a strandfoci bajnokságon, a strand kézilabdások 6 csapatot állítottak ki a szombati megmérettetésre.

Szombat délelőtt a felújított homokos pályán remek hangulatban játszották a csapatok a csoportmérkőzéseket, melyre sokan voltak kíváncsiak és szurkoltak csapatuknak, játékosaiknak. Kora délutánra a csoportmérkőzések eredménye után kialakultak a csoporthelyezések, majd ezt követte a helyezések eldöntése.

A 3. helyért és a döntő mérkőzésre a pálya mellett rengeteg néző gyűlt össze, hogy megtudják ki is lesz az I. Szalki strandfoci királya.

A döntő mérkőzést az Ügyetlenek csapata és a Csudarugdalók játszotta, ami igazi csemege volt a nézők számára, hisz mindkét oldalon remek strandfoci játékosok voltak. A félidő 1 - 1 -es döntetlennel zárult, majd a második félidőre az Ügyetlenek csapata duplázta meg az előnyét, amire Miklós István válaszolt és hozta fel csapatát egy gólos hátrányba. Nem sokáig csillant fel a lehetőség a Csudarugdalók számára, hisz Szili Zoltán negyedik találatával ismét két gólos vezetésben volt az Ügyetlenek csapata. A végére az elfáradt, rutinos , és idősebb Csudarugdaló csapat megkapta sz 5. gólját, amivel az Ügyetlenek csapata végleg megszerezte az I. Szalki Strandfoci királya címét.

Összegzésben:


a Szalki - sziget szép környezetében és a jól kiépített strandfoci pályán egy igazán jó hangulatú strandfoci kupát sikerült megrendezni, melynek célja a Szalki - sziget népszerűsítése és a dunaújvárosi fiatalok mozgás igényének kielégítése és a legjobbak díjazása volt. A kellemes időnek és a jó mérkőzéseknek köszönhetően rengetegen végig nézték a mérkőzéseket és a döntőre igazi foci hangulatot teremtettek a szurkolók. Az üzemeltető Hunép Uniszolg Zrt. munkatársa Pikó Petra a sikeres strandfoci eredményhirdetésén ígéretet tett, hogy Dunaújvárosban hagyományt teremtve jövőre is megrendezésre kerül a Szalki starndfoci kupát.

Szili Szabolcs Ügyetlenek csapatvezető:


Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy megrendezésre került az I. Szalki Strandfoci kupa. Nagyon jó volt a színvonal , és nagyon jó időben és szép környezetben zajlott a torna. A sorsolás után láttuk, hogy erős csoportba kerültünk, de Szili Zoltán játékosunk remek játékával sikerült megszereznünk a csoport első helyét, és így egy kicsivel könnyebb ellenfelet kaptunk a döntőbejutásért, amit könnyedén meg is nyertünk (7 - 1)! A döntő esélyesei nem mi voltunk, hisz Miklós István jól összeállította csapatát, de a győzni akarásunkkal és Szili Zoltán remek játékával (4 gól a döntőben) elhoztuk a Szalki starndfoci kupát, melyre nagyon büszkék vagyunk. Ahogyan az eredményhirdetésen elhangzott a szervezőktől, hogy hagyományt szeretnének teremteni, úgy mi is megígérjük, hogy jövőre is itt a helyünk a Szalki Strandfoci kupán. Ügyetlenek csapat tagjai: Szili Szabolcs,Szili Zoltán , Szili Gábor ,Kuti András , Erdélyi Dominik, Rigó László, Kaszala Tamás , Kaszala Attila , Szegedi Norbert

I. Szalki strandfoci Kupa végeredménye:

I. SZALKI STRANDFOCI KUPA VÉGEREDMÉNY
1. HELY ÜGYETLENEK
2. HELY CSUDARUGDALÓK
3. HELY HOOLIGAN'S
4. HELY FRANKCITY
I. SZALKI STRANDFOCI KUPA LEGJOBBJAI
JÁTÉKOS MIKLÓS ISTVÁN / CSÚDARUGDALÓK
KAPUS RIGÓ LÁSZLÓ / ÜGYETLENEK
GÓLKIRÁLY NUNKOVICS NORBERT 10 GÓL / HOOLIGAN'S

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni