Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Június 29. 22:52, péntek | Helyi

Kampányfinis: LMP nem igérget

Kampányfinis: LMP nem igérget

Igazi nagyágyukat, szinte majdnem a teljes Lehet Más a Politika vezérkarát bevetette a 10. körzet képviselői mandátumáért az LMP helyi szervezete.

Most Karácsony Gergely jött el, hogy Gergely Ákos mellett kampányoljon. Az országygyűlési képviselő a sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta, hogy a Fidesz cserben hagyta a választóit, s minden választási igéretét felrúgta, tehát itt a lehetőség, hogy a választópolgárok jelezzék szavazataikkal elégedetlenségület.

Szabó Zsolt helyi elnök hangsúlyozta, hogy az LMP nem igérget, be akarja bizonyítani, hogy a politika azért van, hogy az embereket segítse, hogy közvetítsen a választópolgárok és a döntéshozók között. Egyfajta párbeszédet kell folytatni a tisztességért, az élhető városért és a fejlődésért.

Gergely Ákos képviselő-jelölt hangdúlyozta, hogy a kampányt arra használták fel, hogy beszélgessenek a városlakókkal arról, hogy mit szeretnének, mire lenne szükségük. Úgy látják, hogy a 10. körzetben élők legnagyobb gondja, hogy nincs orbos a körzetben, mióta bezárt a Zöld Rendelő. Úgy véli, hogy mivel a körzetben sok az idős ember, meg kellene teremteni a feltételét annak, hogy helyben is legyen , lehessen házi orvos, s ne kelljen az itt élőknek esetenként az óvárosba utazniuk.

Úgy vélik, hogy sikerült nagyon sok választópolgárral beszélgetiük az elmúlt időben, de most már arra kérik a körzetben lakókat, hogy vasárnap szavazataikkal is erősítsék meg véleményüket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.