Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2021. Május 25. 17:02, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Katalizátor-tolvajokat fogtak

Katalizátor-tolvajokat fogtak

Katalizátorok levágásával gyanúsítanak két külföldit a zuglói rendőrök.

Több utcán parkoló autó katalizátorát lopták el Budapest XIV. kerületében 2021. május 20. és 22. között – közölte a rendőrség.

A zuglói rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésbe hoztak egy külföldi rendszámú autót, amire körözést adtak ki. A körözés alapján a kocsit a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei megállították, és az intézkedés során az autó csomagterében összesen kilenc katalizátort találtak. A járműben utazó két bolgár állampolgárságú férfit előállították, és átadták őket a XIV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársainak.

A rendelkezésre álló adatok szerint a külföldiek Budapest VI., VIII. és X. kerületében is loptak katalizátorokat. A nyomozók a 46 és 21 éves bolgár állampolgárt háromrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A zuglói nyomozók vizsgálják, hogy a két elkövető a további hat katalizátorlopással összefüggésbe hozható-e.

Címkék: katalizátor, tolvaj, Zugló

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 14:05, kedd | Kék hírek

Magát rendőrnek adta ki és kirabolt három nőt

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a román férfit, aki társával magát rendőrnek kiadva három román nőt rabolt ki az M5-ös autópályán 2019 tavaszán.

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.