Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2014. Március 14. 01:23, péntek | Helyi

Katasztfófavédelem a Széchenyiben

Katasztfófavédelem a Széchenyiben

Katasztrófa és környezetvédelmi vetélkedőt rendeztek a Széchenyi István Gimnáziumban. A versenyen 28 csapat mérte össze tudását a tanév során elsajátított veszélyhelyzeti ismeretiből.

Négy fős csapatok mérkőztek meg az országos környezetvédelmi és katasztrófavédelmi verseny városi döntőjében.

A csapatok általános és középiskolás kategóriában mérkőzhettek meg.

A résztvevő diákok életkoruknak megfelelően adtak számot mindazon ismeretekről, amelyet a környezet- és katasztrófavédelemről elsajátítottak.

Kanálné Katona Edit, a Széchenyi Gimnázium pedagógusa elmondta, hogy ebben a tanévben is a legjobbak márkőznek meg egymással:

-Lehetőséget kaptunk arra, hogy az általános iskolai korcsoportból 2 csapat kerüljön fel a városi versenyre, a középiskolások közül pedig 3. Így tényleges versenyhelyzetben választottuk ki, hogy kik képviseljenek bennünket.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Szeptember 24. 11:14, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Szeptember 24. 11:12, vasárnap | Sport

Japán Nagydíj - Verstappen nyert, világbajnok a Red Bull

A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője rajt-cél győzelmet aratott a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjon, ezzel az osztrák istálló megvédte vb-címét a konstruktőrök között.