Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. December 28. 08:47, vasárnap | Helyi

Keressük a város legjobb eladóját!

Keressük a  város legjobb eladóját!

Már lehet szavazni lapunk versenyrovatában, s az FB-profilunkon a város legjobb eladójára. A szavazási határidő január 15. A győztes egy nyári hétvégét a párjával a Balatonon tölthet a DVG ZRT jóvoltából.

Íme a jelöltek:
Czuppon Éva- Míves Emberek Vására jelöltje
Egy olyan embert szeretnék ajánlani, aki egy kávézóban dolgozik.
Vannak helyek, ahova csak úgy beszalad a gyanútlan vásárló, és a megszokott sémák szerint köszön, elmondja mit szeretne, elé teszik, fizet, aztán távozik. Nincs meglepetés! Ez a hely ahova én járok, nem ilyen. Ami állandó, az a termékek kiváló minősége, a kedves kiszolgálás és a figyelem. Mert ezen a helyen figyelnek arra, aki ide betér! Itt mindig van pár gyerek, aki otthon érzi magát, és ezt nem csak ők mondhatják el magukról. A Régi idők focija című film szállóigéje jut eszembe leginkább, amikor rá gondolok. Kell egy csapat! - És Ő egy igazi csapatkapitány! Az Én jelöltem egy igazán XXI. századi nő, Czuppon Éva az MMK Kávézó üzletvezetője.
Halászné Sipos Mária, Kenguru ABC- Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete jelöltje
1982-ben jött Dunaújvárosba. 10 éve dolgozik az ABC-ben, előtte pék volt a kenyérgyárban. Az üzem megszűnése után választotta az eladói szakmát. Azért lett bolti eladó, mert szeret emberek közt lenni, és szívesen beszélget a vásárlókkal, akik vásárlás közben megosztják vele a hétköznapi gondjaikat is.Már gyerekkorában is mondták neki, hogy sokat mosolyog. Ezt az életszemléletet most is vallja, és mindig ügyel arra, hogy a vásárlók kedvesnek és mosolygósnak lássák. Szeretné, ha az emberek továbbra is jó eladónak tartanák, és mindig elégedettek lennének a kiszolgálással.


Ilisz Gyöngyi –Mozgáskorlátozottak Egyesületének jelöltje

A " Keressük a város legjobb eladóját" elnevezésű versenybe kívánom ajánlani Ilisz Gyöngyi eladót aki a SPAR Market Mátyásy üzletben végzi lelkiismeretesen,segítőkészen a munkáját nap mint nap. Az üzlet címe: Dunaújváros, Esze Tamás utca 13. Példa értékűnek tartom, hogy az üzlet közelmúltban történt átalakítása során bejáratot akadálymentesítették így gond nélkül bejuthatok és vásárolhatok annak ellenére, hogy kerekes székkel közlekedem. Városunkban sajnos még csekély azon kis boltok száma ahová kerekesszékkel önállóan akadálymentesen betudunk jutni.

Kővári Zoltánné, Aranka- Dunaújvárosi Kulturális Egyesület jelöltje
A pályázati felhívásban szereplő „türelmes, mosolygós, odafigyel ránk vásárlókra” – tulajdonságok egyértelműen illenek a Széchenyi Pékség Óvárosi boltjának eladójára, Kővári Zoltánné Arankára. A dunaújvárosi születésű, Dunaújvárosban élő asszony 25 éve van a pályán, s még mindig nem sikerült elvenni a kedvét választott szakmájától, a kereskedelemtől. Legalább is nagyon úgy tűnik, hiszen amint belép az ember Aranka munkahelyére, a tiszta és illatos pékáru kereskedésbe, üdvözölve, majd pár szót váltva vele, mindjárt derűsebb lesz a napunk. Ő az a kereskedő, akire azt is rá lehet bízni, hogy javasoljon a portékából, amikor tanácstalan a vásárló.

Mártonné Nagy Erika- Duna-Folt Műhely jelöltje
A Duna-Folt Műhely érdeklődési köréből adódóan többször látogatunk el a Rövidáru-Röltex Dózsa György úti boltba, amit nemcsak a kínálata miatt szeretünk, hanem kedves eladója, Mártonné Nagy Erika miatt is. Személye belopta magát a szívünkbe: barátságos, segítőkész, mosolygós, kiválóan érti a szakmáját. A kapcsolattartás minden formáját megragadja, hogy értesítsen minket ha valamilyen újdonság érkezik a boltba.
Számunkra ő a legkedvesebb eladó!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.