Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 29. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Keresztes nem cáfol, Baricz kiakadt

Keresztes nem cáfol, Baricz kiakadt

Lassan két hete, hogy megírták, Keresztes Ildikó és Baricz Gergő között több van egyszerű barátságnál. A mentor azonban nem is akar reagálni a vádakra.

Nem cáfolja Keresztes Ildikó, hogy viszonya van a nála 26 évvel fiatalabb mentoráltjával, ahogy azt a Blikk korábban megírta. Pedig hihetetlen indulatokat kavart az ügy. Igaz, az énekesnő soha nem volt bőbeszédű, ha a magánéletéről volt szó, talán ezúttal is úgy érezte, ha nem válaszol a feltételezésekre, akkor hamarabb elül a vihar. Tévedett.

A rajongók kérdéseire sem reagált Keresztes Ildikó, akik egyre értetlenebbül állnak a történet előtt. De úgy tűnik, Baricz Gergőnél betelt a pohár. Ő a facebook oldalán fakadt ki.

"Na de most mehetek vissza ezek közé a kiszabott újságírók közé, akik még meg sem kérdeznék, hogy "Te Baricz? tényleg együtt vagy mentoranyáddal?" Hanem már PÁRként emlegetnek. Nekik üzenem: ... nem ... nem vagyunk együtt... Ildikóval nem... vérszerinti édesanyukátokkal... IGEN?" írta az X-Faktor felfedezettje közösségi oldalán, ahol végérvényesen pontot tett a feltételezések végére.

Az énekes korábban nem volt hajlandó az ezzel kapcsolatos kérdésekre válaszolni, cáfolni sem akart. Talán az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy volt kedvese, Kováts Vera és családja is megszólalt ebben az ügyben, és úgy érezete, Verának is könnyebb, ha ő nem hallgat tovább.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára