Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. November 29. 14:28, péntek | Helyi

Készülés a télre

Készülés a télre

A téli hóhelyzetre készülnek a városban és a megyében is. Fontos a téli gumi, az időjárás jelentés figyelése, de ugyan ilyen hasznos lehet esetleg egy hólapát, vagy meleg takaró, ami elfér a csomagtartóban.

Tekintettel az eddigi évek tapasztalataira, a már hatékonyan kialakított kommunikációs vonal mentén, folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot az érintett szakhatóságok és önkormányzati intézmények, felkészülnek a lehetséges intézkedésekre, az eddigi évek bevett gyakorlata alapján. Azaz például a szociális szféra frissíti a számára rendelkezésre álló adatokat az ellátottjaira vonatkozóan, az önkormányzat előkészíti a szükséges intézkedéseket a védelmi feladatok vonatkozásában (sürgősségi fakészlet felhalmozása, védekezési feladatokra összpontosítható humánerőforrás biztosítása stb.).
Mind Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, mind Dunaújváros Járási Hivatala megteszi a szükséges előkészületeket, s a jövőben is folyamatosan tájékoztatják a médián keresztül is a lakosságot a további információkkal kapcsolatban.


A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Fehérvár Televízió közösen elkészített egy kisfilmet, amely a téli közlekedés veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.