Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. November 30. 12:46, péntek | Belföld
Forrás: mti

Két decemberi hétvégén is változik a vonatok forgalmi rendje

Két decemberi hétvégén is változik a vonatok forgalmi rendje

A szombatra áthelyezett munkanapok miatt december elsején és 15-én is a pénteki menetrend lesz érvényes - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

November 30-án és december 14-én, pénteken a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok – írták.

A 26 éven aluli – diákigazolvánnyal nem rendelkező – fiatalok december 1-jén 10 órától 2-án éjfélig, illetve december 15-én 10 órától 16-án éjfélig vehetik igénybe a hétvégi, 33 százalékos kedvezményű menetjegyet.

A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, illetve a nyugdíjasok ezeken a napokon is élhetnek a szokásos kedvezményekkel, valamint az elektronikusan vásárolt jegyekre is érvényes, megszokott 5, illetve 10 százalékos kedvezményekkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni